Diabetesgalan på TV3
13 november, 2018

Diabetesgalan på TV3

Kategorier: TV-program

Peter Jihde och Molly Sandén leder Diabetesgalan

På Världsdiabetesdagen går Diabetesgalan av stapeln för andra året i rad. Denna gång är galan ännu större än tidigare och hålls på Annexet i Stockholm. Se Peter Jihde och Molly Sandén leda Diabetesgalan på TV3 kl 20:00 den 14 november. 

Diabetesgalan på TV3     

Efter förra årets succé är det äntligen dags för Diabetesgalan igen. Det blir en direktsänd gala med Peter Jihde och Molly Sandén som programledare som båda två har diabetes typ 1. Isabel Adrian kommer även leda en exklusiv för- och eftersändning från blåa mattan på Diabetsgalan.

Diabetesgalan bjuder även på personliga berättelser från personer som lever med diabetes. Det blir också framträdanden av artister som bland annat Tomas Andersson Wij och Lasse Stefanz. Även programledaren Molly Sandén kommer att sjunga på Diabetesgalan. 

Insamling på Diabetesgalan  

Förra året samlade Diabetesgalan in sex miljoner kronor till Diabetesfonden till förmån för diabetesforskning. I år kommer man utöver insamlingen i direktsändning annordna välgörenhetesauktion. Från 1 november kan du buda på en signerad Zlatan tröja, smycken från Isabel Adrian, golfklubba från Jesper Parnevik, livespelning med Molly Sandén och mycket mer! 

Här kan du läsa om insamligen till Diabetesgalan. 

Få tillgång till TV3

Vill du kunna följa Diabetesgalan på TV3? Se Diabetesgalan live på din tv eller streama via Sappa Play på din mobil, dator eller surfplatta. Lägg till TV3 eller TV3 HD i Sappa Tio eller Sappa Fem