Årets bästa Black Friday-deal
23 november, 2018

Årets bästa Black Friday-deal

Kategorier: Erbjudanden

-50% på TV och Play i ett helt år 

Idag är det Black Friday och det firar vi såklart med årets bästa deal! Nu får du 50% rabatt på TV och Play i ett helt år. Så skynda fynda! Black Friday-erbjudandet gäller 23 november. 

Jag är befintlig kund, kan jag ta del av erbjudandet?   

Om du är en befintlig Sappa-kund behöver du logga in på Mitt Sappa för att ta del av Black Friday-erbjudandet. Du loggar in med Mobilt BankID eller med ditt Sappa-konto. Erbjudandet gäller ej kanalpaket som redan finns i ditt abonnemang. 

Jag är nykund, kan jag ta del av erbjudandet? 

Om du är nykund behöver du söka på din adress för att se om vi kan leverera TV hem till dig. 

Vad är Black Friday?

Black Friday har under de senaste åren blivit en populär shoppingdag världen över. Black Friday kommer ursprungligen från USA där fredagen efter Thanksgiving länge varit ett startskott för all julhandel. På Black Friday har butiker och företag haft sänkta priser med rabatter och erbjudanden. Black Friday är den absolut största shoppingdagen och vi på Sappa vill såklart att du som befintlig kund eller nykund ska kunna ta del av grymma erbjudanden även hos oss.

Beställ ditt Black Friday-erbjudande  

Du kan enkelt beställa ditt Black Friday-erbjudande här på sappa.se. Men om du hellre vill prata med oss är du alltid välkommen att kontakta oss på 0774-444 744, hej@sappa.se och @sappasomduvill. Du kan också skriva till oss direkt via vår chatt. Vi svarar alla dagar, året om kl. 8-22.