Nu kör vi Black Weekend!
24 november, 2018

Nu kör vi Black Weekend!

Kategorier: Erbjudanden

-50% på TV och Play i ett helt år     

Black Friday blev en riktig succé! Hann du inte ta del av erbjudandet? Lugn, vi förlänger med Black Weekend. 50% rabatt på TV och Play i ett helt år. Erbjudandet gäller t.o.m. 25 november. 

Jag är befintlig kund, kan jag ta del av erbjudandet?       

Om du är en befintlig Sappa-kund behöver du logga in på Mitt Sappa för att ta del av Black Weekend-erbjudandet. Du loggar in med Mobilt BankID eller med ditt Sappa-konto. Erbjudandet gäller ej kanalpaket som redan finns i ditt abonnemang. 

Jag är nykund, kan jag ta del av erbjudandet?   

Om du är nykund behöver du söka på din adress för att se om vi kan leverera TV hem till dig. 

Vad är Black Friday och Black Weekend?    

Black Friday har under de senaste åren blivit en populär shoppingdag världen över. Black Friday kommer ursprungligen från USA där fredagen efter Thanksgiving länge varit ett startskott för all julhandel. På Black Friday har butiker och företag haft sänkta priser med rabatter och erbjudanden. Black Friday är den absolut största shoppingdagen och vi på Sappa vill såklart att du som befintlig kund eller nykund ska kunna ta del av grymma erbjudanden även hos oss. Därför förlänger vi i år Black Friday och kör Black Weekend, så du i lugn och ro hinner shoppa hela helgen! 

Beställ ditt Black Weekend-erbjudande    

Du kan enkelt beställa ditt Black Weekend-erbjudande här på sappa.se. Men om du hellre vill prata med oss är du alltid välkommen att kontakta oss på 0774-444 744, hej@sappa.se och @sappasomduvill. Vi svarar alla dagar, kl. 8-22.