Vi firar Cyber Monday
26 november, 2018

Vi firar Cyber Monday

Kategorier: Erbjudanden

-50% på utvalda kanalpaket   

Efter helgens Black Weekend-succé firar vi idag Cyber Monday! För dig som ännu inte hunnit ta del av erbjudandet - passa på! 50% rabatt på utvalda kanalpaket. Så skynda fynda! Cyber Monday gäller endast 26 november. 

Jag är befintlig kund, kan jag ta del av erbjudandet?     

Om du är en befintlig Sappa-kund behöver du logga in på Mitt Sappa för att ta del av Cyber Monday-erbjudandet. Du loggar in med Mobilt BankID eller med ditt Sappa-konto. Erbjudandet gäller ej kanalpaket som redan finns i ditt abonnemang. 

Jag är nykund, kan jag ta del av erbjudandet?  

Om du är nykund behöver du söka på din adress för att se om vi kan leverera TV hem till dig. 

Vad är Cyber Monday?   

Cyber Monday är måndagen som infaller tre dagar efter Black Friday. Cyber Monday är shoppingdagen för e-handelsbutikerna och därför har vi på Sappa valt att i år förlänga vårt Black Friday-erbjudande så att du som befintlig eller nykund kan ta del av erbjudandet även under Cyber Monday. 

Beställ ditt Cyber Monday-erbjudande   

Du kan enkelt beställa ditt Cyber Monday-erbjudande här på sappa.se. Men om du hellre vill prata med oss är du alltid välkommen att kontakta oss på 0774-444 744, hej@sappa.se och @sappasomduvill. Vi svarar alla dagar, kl. 8-22.