Julmys med Disney
30 november, 2018

Julmys med Disney

Kategorier: Frivisningar

Nu frivisar vi hela Disneypaketet      

Nu är det inte långt kvar till jul och vi vet att det är mycket att stå i. Medan du fixar julpyntet och slår in paketen kan barnen nu ta del av vår frivisning av hela Disneypaketet. Mellan 3-9 december frivisar vi Disney Channel, Disney Junior och Disney XD helt kostnadsfritt. Mycket julmys! 

Vad är Disneypaketet?    

Disneypaketet innehåller kanaler för både stora och små. Här får du tillgång till 3 populära barnkanaler fullproppade med underhållning för hela familjen! 

Disney Channel - kanalplats 144
Disney Channel är kanalen för barn och unga mellan 3-14 år men passar även hela familjen. Kanalen visar tecknade barnprogram och underhållande TV-serier. Alla program är av hög kvalitet och dubbade eller textade till svenska. 

Höjdpunkter: Under frivisningen kan du bland annat se den populära Trassel: Serien där ett nytt avsnitt och ett helt nytt specialavsnitt visas på lördag 8 december från kl 08:00. 

Disney XD - kanalplats 145 
Disney XD är kanalen för alla som gillar tecknat, action och humor men riktar sig främst till barn mellan 6-12 år. Här visas fartfylld underhållning roliga komedier. Alla program är dubbade till svenska eller textade på svenska. 

Höjdpunkter: Ladda upp inför en myslördag den 8 december. Först ut är Marvel Spiderman kl 08:00, därefter nytt avsnitt med Ducktales kl 09:00 och vid 09:30 även nytt avsnitt av Star Wars Resistance. 

Disney Junior - kanalplats 146 
Disney Junior är kanalen som riktar sig till de allra yngsta, 2–6 år och dig som förälder som vill ta del av Disneys berättelser och karaktärer. Kanalen kombinerar Disneys berättelser och omtyckta karaktärer med lekfullt lärande. Här ser du bland annat Pyjamashjältarna, Musse och Racergänget och Vampyrina. Alla program är dubbade till svenska.

Höjdpunkter: Vakna med Disney Junior och Musse och Racergänget 3-7 december kl 06:55. 

Vem kan ta del av frivisningen?     

För att ta del av frivisningen behöver du ha en digital tv-mottagare från Sappa eller en inbyggd digital tv-mottagare i din tv. 

Vill du se Disneypaketet efter frivisningen?    

Gillar du Disneypaketet och vill ha kanalpaketet i ditt tv-utbud? Spana in vårt julklappstips, där du får Disneypaketet för bara 59 kr/mån och även tillgång till Sappa Play så barnen kan streama program i mobilen, datorn och surfplattan. Den perfekta julklappen! 

Beställ enkelt inne på Mitt Sappa eller kontakta oss. Vi finns på 0774–444 744, hej@sappa.se och på sociala medier @sappasomduvill. Du kan också skriva till oss direkt via vår chatt. Vi svarar alla dagar, året om kl. 8-22.