Copa Libertadores
06 december, 2018

Copa Libertadores

Kategorier: Sport

Se finalreturen på Eurosport             

Det är äntligen dags för finalreturen i Copa Libertadores (Sydamerikanska Cupen) mellan River Plate och Boca Juniors. Efter 2-2 i första finalen i Copa Libertadores blir den andra och avgörande matchen ett derby som betyder allt. Copa Libertadores som tidigare blivit uppskjuten kommer nu att spelas i Madrid på Santiago Bernabeu stadion söndag den 9 december kl 20:30 på Eurosport 1 HD

"Superfinalen" i Copa Libertadores    

Den heta finalen i Copa Libertadores mellan River Plate och Boca Juniors har väckt stor uppmärksamhet världen över. Det var inför returmötet som Boca Juniors spelarbuss attackerades av River Plate-fans och flera spelare skades. Detta gjorde att matchen först skjöts upp ett dygn, för att sedan skjutas upp ytterligare. Nu står det klart att "superfinalen" som den kallats i Copa Libertadores kommer att spelas utanför Argentina på Real Madris hemmaarena Santiago Bernabeu stadion. 

Boca Juniors och River Plate kommer båda från Buenos Aires i Argentina och rivaliteten mellan klubbarna är djup.

Så sänds Copa Libertadores    

För dig som vill fira andra advent i soffan kan se finalen i Copa Libertadores på Eurosport 1 HD kl 20:30 på söndag 9 december. 

Kommentatorer för sändningen av Copa Libertadores på Eurosport är Niklas Jarelind och Johan Arneng.

Få tillgång till Eurosport 

Vill du kunna se finalreturen i Copa Libertadores? Skaffa Eurosport 1 HD så kan du se superfinalen mellan River Plate och Boca Juniors live på din tv eller streama via Sappa Play på din mobil, dator eller surfplatta. Lägg till Eurosport 1 HD i Sappa Tio eller Sappa Fem