God Jul och Gott Nytt År
23 december, 2018

God Jul och Gott Nytt År

Kategorier: Om Sappa

Vi på Sappa vill tacka för 2018  

2018 börjar leda mot sitt slut och vi på Sappa vill passa på att tacka alla våra kunder för ett riktigt härligt år. Vi är väldigt stolta och glada över att ha vunnit kategorien Service i Svenskt Kvalitetsindex (SKI) årliga branschstudie över kundnöjdhet. Under 2019 kommer vi fortsätta jobba för att vara Sveriges kundvänligaste företag.  

Vi hoppas att du har det mysigt i julfirandet och att tv-tablån faller dig i smaken! 
Vi på Sappa firar med skumtomtar, choklad, glögg, och pepparkakor, när vi inte pratar med våra trevliga kunder vill säga. Vill du komma i kontakt med våra Sappatomtar under julhelgerna? Inga problem! Vi finns självklart på plats. 

Öppettider kundlojaliotetscenter: 
24 december Julafton, kl: 8-20 
25 december Juldagen, kl: 8-20 
31 december Nyårsafton, kl: 8-20 
Övriga dagar har vi öppet precis som vanligt, kl: 8-22. 

Kontakta oss gärna 
Du kan enkelt kontakta oss på 0774-444 744, hej@sappa.se och på sociala medier @sappasomduvill. Du kan också skriva till oss direkt via vår chatt. Vem vet, kanske är det Sappa-tomten som svarar?! Ho! Ho! Ho! 

Stort tack säger vi för 2018! Vi ser fram emot ett riktigt bra 2019!
God Jul & Gott Nytt År önskar vännerna på Sappa! 

 Vi på Sappa sponsrar Bris