Viasat Film - fritt i en hel vecka
18 februari, 2019

Viasat Film - fritt i en hel vecka

Kategorier: Frivisningar

Obegränsat med filmer och serier!

Nyfiken på Viasats filmutbud? Missa då inte frivisningen av hela Viasat Filmpaketet 11-17 mars. Fem renodlade filmkanaler - genrer och utbud för hela familjen - sändning dygnet runt. Det är bara att slå på TV:n och titta - helt kostnadsfritt!   

Höjdpunkter

Frivisningen av Viasat Film bjuder på en vecka med förstklassig underhållning. Allt ifrån de senaste actionladdade toppfilmerna och spännande thrillers, till romantiska draman och animerade barnfilmer. Här nedan tipsar vi om några favoriter från olika genrer! 


Submergence (Kärlek över haven) - 
11 mars kl 20
Viasat Film Hits
När James och Danielle av en slump möts på ett hotell vid franska kusten inleder de en flirtig relation som snart går över i stark förälskelse. Hon förbereder sig för det spännande djuphavsprojekt hon länge drömt om att förverkliga. Han får inte avslöja för henne att han arbetar som spion och snart ska resa iväg för att stoppa ett planerat terrordåd.


Den 12. mann - 12 mars kl 20:00
Viasat Film Hits
Nordnorge 1943. Tolv motståndsmän på en fiskebåt överraskas av tyska soldater. Elva av männen blir torterade och dödade, bara den tolfte slipper undan med livet i behåll.


Taxi 5 - 14 mars kl 18:10
Viasat Film Action
Sylvain Marot är en snutstjärna och ett föraräss hos polisen i Paris. Han blir mot sin vilja förflyttad till lokalpolisen i Marseille. Den före detta polischefen Gibert är nu borgmästare i stan och hans opinionssiffror är fullständigt katastrofala. Gibert ger Marot uppdraget att stoppa den fruktade italienska liga som rånar juvelerare och vars flyktbilar är vrålsnabba italienska sportbilar.


The Birth of a Nation - 15 mars kl 21:00 - premiär! 
Viasat Film Premiere HD 
Filmen utspelar sig före det amerikanska inbördeskriget och skildrar berättelsen om Nat Turner, en läs- och skrivkunnig slav och predikant. Efter att ha upplevt otaliga illdåd mot både sig själv och sina medslavar iscensätter Nat ett upplopp i hopp om att befria sitt folk.


The Lovers -
 16 mars kl 21:00
Viasat Film Premiere HD
The Lovers är inte den vanliga berättelsen om två personer som blir kära i varandra. Istället handlar filmen om ett par några decennier senare vars kärleksdepåer börjar sina. Kan otrohet hjälpa dem att hitta tillbaka till varandra?


Stronger - 
16 mars kl 23:00
Viasat Film Premiere HD
Den inspirerande och sanna berättelsen om Jeff Bauman, en vanlig man som kom att symbolisera hopp efter att ha överlevt bombningen av Boston Marathon 2013.

 
Den otroliga historien om det jättestora päronet - 17 mars kl 13:00
Viasat Film Family 
Sebastian och Mitcho bor i en liten stad. En dag försvinner stadens borgmästare. Sebastian och Mitcho måste resa iväg och rädda honom. Till sin hjälp har de ett jättestort päron, som också är en båt. 


What happened to Monday - 17 mars kl 20:00
Viasat Film Action
Jordens befolkning har nått kritiska nivåer och världens regering beslutar sig för att varje familj endast ska få skaffa ett barn. Terrence Settman är farfar till sjulingar som han namngett efter veckodagarna, men då deras liv hotas av myndigheterna skapar han en enda identitet som de alla kan dela. När Monday försvinner måste hennes systrar gräva ned sina stridsyxor för att ta reda på vad som hände henne.

Här hittar du kanalerna      


Vem kan ta del av frivisningen?    

För att ta del av frivisningen behöver du ha en digital TV-mottagare från Sappa eller en inbyggd digital TV-mottagare i din TV.

Du kan även se frivisningen om du inte har ett abonnemang hos Sappa, om du har en tv med inbyggd kabel-TV box. Du behöver då göra en digital kanalsökning för att få in vår digitala kanallista. Efter det kan du se vår frivisning.

Gör en kanalsökning via DVB-C med Sappas värden. Uppge följande: 
Frekvens: 306 MHz 
Symbolhastighet: 6.875 MS/s 
Modulation: 64 QAM 
Nätverkssökning: JA, 100

Fungerar det inte som det ska? Ring oss på 0774-444 744, så hjälper vi dig!

Vill du fortsätta se Viasat Film efter frivisningen?  

Håll utkik på vår erbjudandesida för att se om det finns något erbjudande på Viasat Film som kan passa dig! Se våra erbjudanden  

Du kan även logga in på Mitt Sappa för att lägga till kanalpaketet eller slå oss en signal på 0774-444 744, vi svarar alla dagar året om 8-22.