Veckans medarbetare går till....
08 mars, 2019

Veckans medarbetare går till....

Kategorier: Om Sappa

Fredagsfeeling på kontoret

Vi på Sappa tycker det ska vara roligt att komma till kontoret varje dag och att man ska få uppskattning när man gör bra saker. Därför har vi lite extra fredagsfeeling på kontoret varje vecka när vi utser "veckans medarbetare" som får en fin nominering och en vandringspokal. 

För att få reda på hur veckans medarbetare kom till på Sappa fick vår chef för Kundlojalitetscentret Patrik Jakobsson berätta mer. 

Hur uppkom vandringspokalen? 
– Det hela började i vårt KLC (Kundlojalitetscenter) för många år sedan. Om en kollegade hade suttit i ett långt, kanske lite jobbigt samtal med en kund så ställde sig alla upp i KLC och applåderade när samtalet var slut. Det byggde vi sedan vidare på till veckans medarbetare där den personen som haft jobbigast samtal varje vecka vann priset. Idag har vi lyft över veckans medarbetare till hela laget, så att medarbetare på alla olika avdelningar kan vinna, men då mer utifrån att man gjort något bra under veckan. 

Vem utser vinnaren? 
– Veckans medarbetare utses varje vecka av föregående vinnare som får motivera vem den valt och varför. Det är alltid roligt att höra nomineringarna och se vinnaren bli så glad. På bilden ser vi Sappa-Michaela som under förra veckan ställde upp och hoppade in på en annan avdelning när en kollega var sjuk. 

När utses vinnaren? 
– För att få lite extra fredagsfeeling delar vi alltid ut veckans medarbetare på fredagsfikat. Då samlar vi hela kontoret och spänningen är olidlig inför vem ska ska få pokalen... 

Nyfiken på att veta mer? 

Har du några funderingar eller vill du kanske veta mer om veckans medarbetare är du välkommen att kontakta oss på: 0774-444 744, hej@sappa.se och på sociala medier @sappasomduvill. Du kan också skriva till oss direkt via vår chatt. Vi svarar alla dagar, året om kl. 8-22.