Sappa flyttar och fyller år
15 mars, 2019

Sappa flyttar och fyller år

Kategorier: Om Sappa

En händelserik vecka på Sappa

Idag är det äntligen dags! Efter fem år i våra härliga lokaler med kanske Göteborgs finaste utsikt har det redan blivit dags att flytta vidare. Sappa växer så det knakar och vi får helt enkelt inte plats längre. Flyttlasset går dock inte längre än till andra sidan vägen, till Mektaogens fina lokaler. Vi är alla väldigt förväntansfulla och peppade på att få flytta in på nya kontoret. Håll utkik på vår facebooksida där vi lägger upp videos och annat kul ifrån flytten! 

Välkommen på besök
Idag blir den nya adressen om ni vill besöka oss eller skicka något: 
AB Sappa 
Falkenbergsgatan 3 
412 85 Göteborg

Sappa skylten monteras

Sappa skylten monteras

Sappa fyller 9 år
Utöver flyttkaos och förberedelser händer det en annan spännande sak denna vecka. Sappa fyller nämligen år! Idag är det exakt 9 år sen varumärket Sappa blev till (innan det bolaget SPA). Och vilken resa vi har gjort! Vi är otroligt tacksamma, glada och stolta över allt som hänt under dessa år. Tack alla ni kunder som gjort det möjligt! 

Vill du prata med oss?      

Har du några funderingar eller vill du kanske veta mer om vårt nya kontor är du välkommen att kontakta oss på: 0774-444 744, hej@sappa.se och på sociala medier @sappasomduvill. Du kan också skriva till oss direkt via vår chatt. Vi svarar alla dagar, året om kl. 8-22.