Learning Friday på Sappa
22 mars, 2019

Learning Friday på Sappa

Kategorier: Om Sappa

Mer än bara fredagsfika 

Vi är nog inte de enda som gillar fredagar. Inte bara på grund av fredagsfikan, utan också för att vi varannan fredag har Learning Friday på kontoret. Här samlar vi hela laget för att jobba med vår företagskultur, våra värderingar och massa annat kul! 

För att få lite mer koll på varför vi på Sappa har Learning Fridays har vår Kulturcoach Katarina Cervell hjälpt oss svara på lite frågor. 

Hur uppkom Learning Friday på Sappa?  
– Learning Fridays har funnits med i Sappa i många år och började som rena utbildningstillfällen.

Vad händer på en Learning Friday?  
– Vi brukar försöka matcha vad som är på gång i verksamheten. Det kan handla om teknikutbildning, GDPR, ekonomi, medarbetarundersökning eller att någon av våra leverantörer besöker oss. Vi har bland annat haft C More, Viasat och andra programbolag på plats som presenterat sitt innehåll. Det sker diskussioner, interaktiva mätningar, quiz och grupparbeten. Ibland lägger vi in gemensamma träningspass, då vi har eldsjälar som gärna kör ett intensivpass med oss.

Varför är det så viktigt att jobba med företagskulturen?      
– För oss är det viktigt då den interna företagskulturen också speglar hur vi är mot våra vänner och våra kunder.

Learning Friday på Sappa

Nyfiken på att veta mer?   

Har du några funderingar eller vill du kanske veta mer om våra Learning Fridays är du välkommen att kontakta oss på: 0774-444 744, hej@sappa.se och på sociala medier @sappasomduvill. Du kan också skriva till oss direkt via vår chatt. Vi svarar alla dagar, året om kl. 8-22.