Game of Thrones på C More
01 april, 2019

Game of Thrones på C More

Vintern är här! 

Efter två års väntan, är nu "vintern här". Den 15 april har äntligen den 8e och sista säsongen av Game of Thrones premiär på C More. Beställ C More Standard för bara 149 kr/mån utan bindningstid så kan du se alla avsnitt samtidigt som de sänds i USA. 

Handling 

I en värld där somrarna varar i årtionden och vintrarna är långa som en livstid pågår en skoningslös kamp om makt. Kungar och drottningar, riddare och lorder, lögnare och lycksökare – alla dras de in i kampen om järntronen. Den storslagna äventyrsserien "Game of Thrones" är baserad på George R R Martins episka berättelse och har blivit en av modern tids största TV-succéer.

I rollerna syns bland annat Emilia Clarke (Daenerys Targaryen), Kit Harington (Jon Snow), Lena Headey (Cersei Lannister), Nikolaj Coster-Waldau (Jamie Lannister) och Peter Dinklage (Tyrion Lannister). 

Titel: Game of Thrones  
Säsong: 8
Genre: Drama/Fantasy   
Premiär: 15 mars på C More    
Tid: 03:00 och 21:00   
TV-kanal: C More Series HD (kanalplats 83)

Datum och längd för säsong 8: 
Avsnitt 1, den 15 april: 0:54 timmar
Avsnitt 2, den 22 april: 0:58 timmar
Avsnitt 3, den 29 april: 1:22 timmar
Avsnitt 4, den 6 maj: 1:18 timmar
Avsnitt 5, den 13 maj: 1:20 timmar
Avsnitt 6, den 20 maj: 1:20 timmar

Game of Thrones säsong 8 på C More

Följ spänningen i säsong 8 av Game of Thrones på C More. Den sista säsongen av Game of Thrones består av sex avsnitt som kommer sändas på C More samtidigt som de sänds i USA. Avsnitten kommer också vara längre än tidigare säsonger.  

Skaffa vårt filmpaket C More Standard, där du får fem populära filmkanaler. Dessutom får du tillgång till C More streamingtjänst så du även kan streama Game of Thrones säsong 8 i din dator, surfplatta och mobil.

Du kan logga in på Mitt Sappa för att lägga till kanalpaketet eller slå oss en signal på 0774-444 744, vi svarar alla dagar året om 8-22.