Wisting på Viasat
10 april, 2019

Wisting på Viasat

Kriminaldrama baserat på bästsäljande böcker

Är du på jakt efter en grym serie att titta på i vår? Missa inte premiären av Wisting på Viasat - en av Norges största dramaproduktioner någonsin. Viaplay-originalet baseras på de bästsäljande böckerna Hulemannen och Jakthunden av författaren Jørn Lier Horst, vars böcker har översatts till över 30 språk.

Se premiären av Wisting på Viasat 11 april kl 21:00.


Handling

William Wisting är en hårt arbetande polisutredare som offrar allt, inklusive familjelivet, för jobbet. När en man hittas mördad kommer han en internationellt efterlyst seriemördare på spåren, som jagats av FBI i 20 år, och två amerikanska agenter anländer till den norska kylan för att delta i utredningen. Samtidigt arbetar Wistings dotter på en artikel som sätter henne i större fara än hon kan ana.

I huvudrollerna ser vi Sven Nordin, känd från Elling, och Carrie-Anne Moss, känd från Matrix-filmerna.

- Titel: Wistings
- Genre: Kriminaldrama, Thriller 
- Längd: 45 min   
- Säsong: 1      
- Antal avsnitt: 10
- Premiär: 11 april   
- Tid: 21.00     
- TV-kanal: Viasat Series HD (kanalplats 112) + Viaplay

Se serien på Viasat & Viaplay

Vill du följa serien på Viasat? Skaffa vårt kanalpaket Viasat Film i 12 månader och få de första 3 månaderna för 0 kr! Du får fem populära filmkanaler och tillgång till Viaplay så du även kan streama serien i din dator, surfplatta och mobil. Klicka här för att beställa.

Du kan logga in på Mitt Sappa för att lägga till kanalpaketet eller slå oss en signal på 0774-444 744, vi svarar alla dagar året om 8-22.