Enkelstöten på C More
16 april, 2019

Enkelstöten på C More

Felix Herngrens succéserie är tillbaka!   

Äntligen är den populära dramakomediserien Enkelstöten tillbaka på C More. Felix Herngren och Emma Bucht har regissiserat serien med Sissela Kyle och Lotta Tejle i huvudrollerna. Se premiären av Enkelstöten säsong 2, den 23 april kl 21. 

Handling 

Läraren Jennys och läkaren Cecilias kriminella äventyr fortsätter i sex nya avsnitt. Denna gång riktas strålkastarljuset mot herrklubben Calmare Fellows. Där finns en medlem som tjänat stora pengar på en kritiserad omorganisation av sjukhuset där Cecilia jobbar. När han dessutom sätter käppar i hjulet för Jennys dotter Harriets framtidsplaner är måttet rågat. Planer på en ny kupp börjar ta form...

I rollerna syns bland annat Sissela Kyle, Lotta Tejle, Johan Glans, Peter Settman, Peter Apelgren och Siw Malmkvist. 

Titel: Enkelstöten
Säsong: 2 
Genre: Drama/komedi    
Premiär: 23 april på C More     
Tid: 21:00    
TV-kanal: C More First HD (kanalplats 80) 

Enkelstöten säsong 2 på C More

Se premiären av Enkelstöten säsong 2 på C More genom att skaffa vårt filmpaket C More Standard, där du får fem populära filmkanaler. Dessutom får du tillgång till C More streamingtjänst så du även kan streama Enkelstöten i din dator, surfplatta och mobil.

Du kan logga in på Mitt Sappa för att lägga till kanalpaketet eller slå oss en signal på 0774-444 744, vi svarar alla dagar året om 8-22.