Hostile Planet med Bear Grylls
25 april, 2019

Hostile Planet med Bear Grylls

Se jordens mest fientliga miljöer

Hostile Planet är en ny djurlivserie som utforskar jordens mest fientliga miljöer. En banbrytande serie med Bear Grylls i spetsen. Se premiären av Hostile Planet på National Geographic 28 april kl. 22:00.  


Handling

Under sex avsnitt undersöker serien ytterligheterna av djupt, högt, kallt, hett, vått och torrt och tittaren får se hur djuren anpassar sig på de allra mest extraordinära vis för att överleva naturens stora utmaningar. Bara de senaste 40 åren har redan extrema förusättningar förvärrats ytterligare. Med allt från karga livsmiljöer och brutala väderförhållanden, till det konstanta hotet från rovdjur och en intensiv kamp mot begränsade tillgångar, är reglerna enkla: anpassa dig eller dö.

- Titel: Hostile Planet
- Genre: Dokumentär   
- Längd: 60 min 
- Säsong: 1
- Antal avsnitt: 6
- Visas: 28 april 
- Tid: 22:00    
- TV-kanal: National Geographic HD (kanalplats 31)

Se Hostile Planet på National Geographic

Vill du kunna se Hostile Planet? Skaffa vårt kanalpaket Sappa Fem i 12 månader och få de första 6 månaderna för halva priset! Med Sappa Fem TV-paket väljer du själv ut dina tio favoritkanaler. Välj och vraka bland 90 kanaler! Klicka här för att beställa.

Du kan logga in på Mitt Sappa för att lägga till kanalpaketet eller slå oss en signal på 0774-444 744, vi svarar alla dagar året om 8-22.

Sappa Play ingår

Via Sappa Play kan du streama live, kolla ikapp i sju dagar eller starta om ett pågående program via din mobil, dator och surfplatta. På respektive kanal ser du kanalens playfunktionalitet. Läs mer på sappa.se/play