Lailaland tillbaka med ny säsong
03 maj, 2019

Lailaland tillbaka med ny säsong

Kategorier: TV-program

Succéserien med Laila Bagge

I två succésäsonger har de fått tittarna där hemma att reagera, skratta, fängslas och gråta av familjens påhitt och vardagliga sysslor. Nu är Laila Bagge och sonen Liam Pitts tillbaka.

Se premiären av Lailalands tredje säsong på TV3 den 6 maj kl. 21:00.

Handling

I den tredje säsongen av Lailaland får vi ta del av flera spännande nyheter. Bland annat är Laila Bagge tillbaka i musikbranschen och har nyligen upptäckt det svenska sjärnskottet Bishara Morad  som kom tvåa i Melodifestivalen. Dessutom har hon startat en uppmärksammad podcast tillsammans med radiopartnern Roger Nordin. Roger har precis blivit lämnad av sin sambo och Laila är en viktig stöttepelare för honom.

Vidare kommer Lailas son Liam Pitts, 15 år, få testa på att bo ensam hemma i en hel vecka och även resa till Thailand för att tillbringa kvalitetstid med morfar Mujir. Detta och mycket mer får ni se i nya säsongen av  Lailaland.

- Titel: Lailaland
- Genre: Reality-serie  
- Längd: 30 min     
- Säsong: 3       
- Antal avsnitt: 10   
- Premiär: 6 maj    
- Tid: 21.00      
- TV-kanal: TV3 HD (kanalplats 23)

Se Lailaland på TV

Vill du se serien på TV3? Lägg till TV3 i Sappa Fem eller Sappa Tio. Du kan även logga in på Mitt Sappa för att lägga till kanalen eller slå oss signal på 0774-444 744, vi svarar alla dagar året om 8-22.

Streama Lailaland

När du skaffar ett digitalt TV-abonnemang utöver Sappa Alltid där Sappa Play finns tillgängligt kan du enkelt streama serier i din mobil, dator och surfplatta. Läs mer om Sappa Play här.