Alex - säsong 2
12 maj, 2019

Alex - säsong 2

Succédramat tillbaka med en ny säsong

Den 24 maj är det premiär för andra säsongen av Viaplays internationella succédrama ALEX, med Dragomir Mrsic i huvudrollen som den djupt korrumperade polisen Alex Leko. Han sitter nu i fängelse efter händelserna i första säsongen, och är beredd att göra vad som helst för att få komma ut till sin familj. 

Se premiären av ALEX på Viasat 24 maj kl 21:00.

Handling

En polis värsta mardröm är att hamna i fängelse. Den mardrömmen är priset Alex Leko (Dragomir Mrsic) får betala efter händelserna i första säsongen, där den korrupta Göteborgspolisen gick långt utanför lagens gränser för att rädda sin son. Nu sitter han inlåst bland tungt kriminella som hatar poliser. Och hans familj har förlorat allt. Men Alex får en sista chans att rentvå sitt namn och påbörja ett nytt liv, ett erbjudande som kastar honom ut i ännu en desperat kamp för att skydda människorna han älskar mest. 

I rollerna ser vi även Maximilian Mrsic (ALEX), Helena af Sandeberg (Störst av allt, Finaste familjen), Rakel Wärmländer (Gräns, Sommaren med släkten), Anja Lundqvist (De dagar som blommorna blommar), Deniece Ignacio Nyman (Min ort - a ghost story), David Nzinga (Hassel, Svartsjön), Stefan Gödicke (En man som heter Ove), Abdirizak Farah Ali (ALEX), Henrik Vestergaard (Ditte & Louise, Advokaten) med flera.

- Titel: ALEX
- Genre: Kriminaldrama 
- Längd: 45 min   
- Säsong: 2       
- Antal avsnitt: 6  
- Premiär: 24 april   
- Tid: 21.00     
- TV-kanal: Viasat Series HD (kanalplats 112) + Viaplay

Se serien på Viasat & Viaplay

Vill du följa serien på Viasat? Skaffa vårt kanalpaket Viasat Film i 12 månader och få de första 3 månaderna för 0 kr! Du får fem populära filmkanaler och tillgång till Viaplay så du även kan streama serien i din dator, surfplatta och mobil. Klicka här för att beställa.

Du kan logga in på Mitt Sappa för att lägga till kanalpaketet eller slå oss en signal på 0774-444 744, vi svarar alla dagar året om 8-22.