Himmelsdalen på C More
19 maj, 2019

Himmelsdalen på C More

Nya thrillerserien

Himmelsdalen är en psykologisk thrillerserie i åtta delar med Josefine Asplund (Girl with the Dragon Tattoo, Vikings) och Matthew Modine (Stranger Things) i huvudrollerna. Beställ C More Standard för bara 149 kr/mån utan bindningstid så kan du se premiären på C More den 30 maj kl 21:00.  

Handling 

Himmelsdalen handlar om enäggstvillingarna Siri och Helena som blir separerade vid tidig ålder på grund av sina kolliderade olikheter. I vuxen ålder får Helena en inbjudan att hälsa på Siri men väl på plats i idylliska Himmelsdalen förstår Helena att Siri har en helt annan agenda, och när Helena vaknar upp dagen efter sin ankomst inser hon att Siri är borta och att platsen hon är på inte är en resortutan istället en klinik där man forskar och experimenterar på psykopater. 

Titel: Himmelsdalen   
Säsong: 1 
Genre: Thriller 
Premiär: 30 maj på C More      
Tid: 21:00     
TV-kanal: C More First HD (kanalplats 80) 

Josefin Asplund och Matthew Modine i huvudrollerna

Himmelsdalen på C More

Missa inte denna spännande thrillerserie på C More! Skaffa vårt film- och seriepaket C More Standard, där du får fem populära filmkanaler. Dessutom får du tillgång till C More streamingtjänst så du även kan streama Himmelsdalen i din dator, surfplatta och mobil. Perfekt till semestern! 

Du kan logga in på Mitt Sappa för att lägga till kanalpaketet eller slå oss en signal på 0774-444 744, vi svarar alla dagar året om 8-22.