Den blomstertid nu kommer
18 juni, 2019

Den blomstertid nu kommer

Action, thriller och sci-fi  

Den svenska action, thriller och sci-fi filmen Den blomstertid nu kommer är gjord av filmkollektivet Crazy Pictures och blev en stor succé 2018. Den sågs av 110 000 biobesökare och såldes till över 100 länder. Nu kommer den äntligen till C More, med premiär den 22 juni kl 21:00. 

Handling 

Den blomstertid nu kommer på C More

Den blomstertid nu kommer på C More

Missa inte Den blomstertid nu kommer på C More! Skaffa vårt film- och seriepaket C More Standard, där du får fem populära filmkanaler. Dessutom får du tillgång till C More streamingtjänst så du även kan streama Den blomstertid nu kommer i din dator, surfplatta och mobil. Perfekt till semestern! 

Du kan logga in på Mitt Sappa för att lägga till kanalpaketet eller slå oss en signal på 0774-444 744, vi svarar alla dagar året om 8-22.