Playa del Sol gör comeback
22 augusti, 2019

Playa del Sol gör comeback

Humorserien tillbaka efter 10 år

Sveriges favoritserie Playa del Sol är tillbaka - humorserien om reseledarna på Shine Travels på Gran Canaria. När huvudkontoret hotar med avsked och nedstängning, bestämmer sig den konflikträdda platschefen Mårten att anläggningen ska få tillbaka sin forna glans.

Se premiären den 8 augusti kl 21 på kanal 5.

Handling

Efter tio år på Kanarieöarna får platschefen Mårten ett oroväckande mejl från huvudkontoret. Samtidigt hämtar Steffen kvarglömda turister på flygplatsen medan Louise hittar nya kompisar bland gästerna.

Henrik Hjelt gör återigen huvudrollen som charterbolaget Shines platschef Mårten och Richard Ulfsäter tar på nytt på sig reseledartröjan i rollen som hans oduglige kollega Steffen. Övriga skådespelare är Cecilia Forss, Malin Persson och Lennart Jähkel. Regissör är precis som under första säsongen Peter Settman, vars bolag även producerar serien.

Titel: Playa del Sol 
Säsong: 3  
Genre: Komediserie  
Premiär: 25 augusti 
Tid: 21:00  
TV-kanal: Kanal 5 (kanalplats 5)

Se Playa del Sol på TV

Vill du se det nya programmet på Kanal 5? Lägg till Kanal 5 i Sappa Fem eller Sappa Tio. Du kan även logga in på Mitt Sappa för att lägga till kanalen eller slå oss signal på 0774-444 744, vi svarar alla dagar året om 8-22.

Streama programmet

När du skaffar ett digitalt TV-abonnemang utöver Sappa Alltid där Sappa Play finns tillgängligt kan du enkelt streama serier i din mobil, dator och surfplatta. Läs mer om Sappa Play här.