Heder på Viasat
24 augusti, 2019

Heder på Viasat

Kvinnlig skådespelarkvartett bakom nya originalserien

Den 30 augusti är det premiärdags för nya thrillerserien Heder på Viasat. En serie om fyra toppadvokater med ett brinnande engagemang för kvinnors upprättelse – och ett gemensamt mörkt förflutet. 

Heder är skapad och samproducerad av fyra av Sveriges största kvinnliga skådespelare; Sofia Helin (Bron), Alexandra Rapaport (Gåsmamman), Anja Lundqvist (ALEX) och Julia Dufvenius (Modus). De tre sistnämnda spelar även huvudrollerna i serien tillsammans med Eva Röse (Maria Wern).

Handling 

Hur långt är man beredd att gå för att bevara sin mörkaste hemlighet? För de fyra kvinnorna på advokatbyrån Heder är det svårt nog att navigera i en bransch där fall med kvinnliga brottsoffer bortprioriteras till förmån för viktigare saker. Och med en dödlig hemlighet i bagaget är det nästintill omöjligt.

Titel: Heder
Säsong: 1      
Genre: Thriller
Antal avsnitt: 8      
Premiär: 30 augusti på Viasat         
Tid: 21:00          
TV-kanal: Viasat Series HD (kanalplats 112) + Viaplay 

Se serien på Viasat & Viaplay

Vill du följa Heder på Viasat? Skaffa vårt kanalpaket Viasat Film i 12 månader och få de första 6 månaderna för halva priset! Du får fem populära filmkanaler och tillgång till Viaplay så du även kan streama serien i din dator, surfplatta och mobil. Klicka här för att beställa.

Du kan logga in på Mitt Sappa för att lägga till kanalpaketet eller slå oss en signal på 0774-444 744, vi svarar alla dagar året om 8-22.