Nu frivisar vi Viasat Film
04 oktober, 2019

Nu frivisar vi Viasat Film

Kategorier: Frivisningar

Obegränsat med filmer och serier!

Gillar du också filmer och serier? Nu får du tillgång till hela kanalpaketet Viasat Film mellan 7-13 oktober. Fem renodlade filmkanaler - genrer och utbud för hela familjen - sändning dygnet runt. Det är bara att slå på TV:n och titta - helt kostnadsfritt!    

Höjdpunkter under frivisningen

Frivisningen av Viasat Film bjuder på en vecka med förstklassig underhållning. Allt ifrån action till drama, romantik och spänning. Här nedan tipsar vi om några utvalda favoriter under veckan:

 
Counterpart, säsong 1 - Onsdag 9/10
kl 22:30 (Viasat Series HD)   
Howard jobbar för en spionagentur inom FN och upptäcker att den döljer en ingång till en parallell värld. Indragen i intriger och fara finns det bara en han kan lita på – hans dubbelgångare. 

 
Creed II - Fredag 11/10 kl 21:00  (Viasat Film Premiere HD)
Boxaren Adonis kommer tillbaka i en uppföljare. Den nykrönte mästaren ska nu möta Viktor Drago, Ivan Dragos son, med hjälp av sin mentor Rocky Balboa (Sylvester Stallone). 

      
Heder -  Fredag 11/10 kl 21:00 (  Viasat Series HD)  
Advokatfirman Heder företräder främst kvinnor utsatta för vålds-och sexualbrott. Men under ytan har kvinnorna på Heder mörka hemligheter som hotar både dem och firman. 

  
Älska mig -  Fredag 11/10 kl 21:45 (Viasat Series HD)
Svensk dramakomedi i sex delar om relationer och kärlek där vi får följa tre generationer genom vänskap, sorg, frigörelse och romantik. I rollerna syns bland annat Josephine Bornebusch, Sverrir Gudnason och Johan Ulveson.  

      
Destroyer -  Lördag 12/10 kl 21:00 ( Viasat Film Premiere HD)  
Erin Bell (Nicole Kidman) är en åldrande, alkoholiserad polis som plötsligt får anledning att gräva i ett gammalt fall där hon jobbade undercover som medlem i ett bankrånargäng. 

    The Good Fight säsong 2
The Good Fight S2 -  Lördag 12/10 kl 21:00 och söndag 13/11 kl 21:45 (Viasat Series HD)   
Ett svindleri ödelägger advokaten Maias goda rykte, vilket kostar hennes mentor Diane alla hennes besparingar. Tillsammans tvingas de börja om från botten, på en ny advokatbyrå. 

Här hittar du kanalerna      


Vem kan ta del av frivisningen?    

För att ta del av frivisningen behöver du ha en digital TV-mottagare från Sappa eller en inbyggd digital TV-mottagare i din TV.

Du kan även se frivisningen om du inte har ett abonnemang hos Sappa, om du har en tv med inbyggd kabel-TV box. Du behöver då göra en digital kanalsökning för att få in vår digitala kanallista. Efter det kan du se vår frivisning.

Gör en kanalsökning via DVB-C med Sappas värden. Uppge följande: 
Frekvens: 306 MHz 
Symbolhastighet: 6.875 MS/s 
Modulation: 64 QAM 
Nätverkssökning: JA, 100

Fungerar det inte som det ska? Ring oss på 0774-444 744, så hjälper vi dig!

Vill du fortsätta se Viasat Film efter frivisningen?  

Håll utkik på vår erbjudandesida för att se om det finns något erbjudande på Viasat Film som kan passa dig! Se våra erbjudanden  

Du kan även logga in på Mitt Sappa för att lägga till kanalpaketet eller slå oss en signal på 0774-444 744, vi svarar alla dagar året om 8-22.