Nordic Property Expo
07 oktober, 2019

Nordic Property Expo

Kategorier: Om Sappa

Mötesplats för framtidens fastighetsbransch

Vi på Sappa medverkar på årets största händelse inom fastighetsbranschen på Svenska Mässan i Göteborg! Den 15-16 oktober finns vi på plats i monter A01:20 och mässan är helt gratis när du anmäler dig här. Vi berättar mer om hur vi kan hjälpa dig som fastighetsägare, förvaltare och fastighetsutvecklare att erbjuda dina hyresgäster eller boende bredband, TV och digitala omsorgstjänster i absolut världsklass! Med en stabil bredbandsuppkoppling som hanterar hela ert behov är ni inte bara redo för alla typer av surfare – ni är även redo för framtidens digitala tjänster.

Välkommen att mingla med oss och passa också på att vara med och tävla om en lampa med inbyggd högtalare från Ikea i samarbete med Sonos!

Mer om Nordic Property Expo

På Nordic Property Expo står framtiden i fokus. Under två dagar möts innovativa leverantörer inom områden som IT-system och proptech, samhällsbyggnad, energi och miljö, samt utomhusmiljö för att visa upp sina nyheter. Besökarna är främst beslutsfattande fastighetsägare, fastighetsförvaltare, fastighetsutvecklare samt inköpare, investerare, projektledare och konsulter.

Anmäl dig här!

Läs mer här!