Innan vi dör säsong 2
09 oktober, 2019

Innan vi dör säsong 2

Publik- och kritikersuccén är tillbaka!      

Första säsongen av Innan vi dör blev en omdedelbar publik- och kriktersuccé som fångade över 1,5 miljoner tittare när den hade premiär 2017. Nu är äntligen serien tillbaka med säsong 2. Se premiären den 13 oktober kl 21 på SVT

Se Adam Pålsson i huvudrollen  

I nya säsongens första avsnitt befinner sig Christian (Adam Pålsson) fortfarande på flykt. Hanna (Marie Richardsson) och kollegan Björn (Magnus Krepper) har fått upp ett spår efter polisläckan som hotar Christians liv. Spåret leder dem i en skrämmande riktning. Läckan har sålts av Mimicas till en krets av korrumperade poliser som styrs av de före detta poliserna Lena Hermansson (Maria Sundbom) och hennes man Jan (Stefan Sauk). När Christian plötsligt dyker upp i Stockholm ser Hanna bara en lösning för att säkra sin sons liv. Han måste infiltrera kretsen för att avslöja polisläckan.

Bland övriga återkommande skådespelare ses Jacob Ericksson som polismästare Kanehed, Rickard Forsgren som Hannas och Björns kollega Magnus, Malgorzata Pieczynska som Dubravka Mimica, Sandra Redlaff som Blanka Mimica och Kalled Mustonen som Pawel. Ny i ensemblen är Shada-Helin Sulhav som spelar Laura.

Titel: Innan vi dör  
Säsong: 2       
Genre: Thriller/drama
Antal avsnitt: 8
Premiär: 13 oktober på SVT   

Magnus Krepper, Marie Richardsson och Adam Pålsson

Streama Innan vi dör   

När du skaffar ett digital-TV abonnemang utöver Sappa Alltid där Sappa Play finns tillgängligt så kan du enkelt streama Innan vi dör i din mobil, dator och surfplatta. Läs mer om Sappa Play här.   

Kontakta oss 

Har du några frågor eller funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss. Vi finns på 0774–444 744, hej@sappa.se och på sociala medier @sappasomduvill. Du kan också skriva till oss direkt via vår chatt. Vi svarar alla dagar, året om kl. 8-22.