Damian Lewis: Spy Wars
10 oktober, 2019

Damian Lewis: Spy Wars

Nytt dokudrama på History

Se Damian Lewis, känd från Homeland och Band of Brothers, i sin första faktaroll! Spy Wars avslöjar de otroliga verkliga berättelserna bakom de senaste 40 årens mest fängslande och viktiga internationella spionoperationer. Se premiären 14 oktober kl 22 på History.

Handling 

Serien återberättar sanningen bakom det spionkrig som utkämpats i skuggorna, från sanningen bakom de amerikanska diplomaternas flykt från Teheran (som odödliggjordes i den prisbelönta filmen Argo) till spionoperationen som nätt och jämnt lyckades förhindra ett totalt kärnvapenkrig. Damian Lewis: Spy Wars har filmats på plats i London, Moskva och Israel med hjälp av innovativa och ytterst stiliserade rekonstruktioner. 

Titel: Damian Lewis: Spy Wars
Säsong: 1       
Genre: Dokudrama
Antal avsnitt: 8     
Premiär: 14 oktober         
Tid: 22:00           
TV-kanal: History (kanalplats 50) 

Se serien på History

Nyfiken på att se serien och ta del av Historys utbud? History visar dokumentärer, reportage och draman. Du hittar kanalen i Sappa TioSappa Mest HDSappa MycketSappa FaktaSappa HDViasat SilverViasat Guld

Du kan även logga in på Mitt Sappa för att lägga till History eller slå oss signal på 0774-444 744, vi svarar alla dagar året om 8-22.