Älska mig
11 oktober, 2019

Älska mig

Josephine Bornebusch nya serie

Vill du ha en serie att titta på nu i höstmörkret? Älska mig är en varm dramakomedi om relationer och kärlek där vi får följa tre generationer genom vänskap, sorg, frigörelse och romantik. Missa inte premiären ikväll kl 21:45 på Viasat.

Handling

Hur hanterar olika generationer kärlek, sorg, passion och relationer? Möt överläkaren Clara som dejtar utan att hitta rätt, störtförälskade lillebror Aron, och pappa Sten som finner oväntad passion.

Josephine Bornebusch har skrivit, regisserat, och spelar dessutom en av huvudrollerna. Seriens stjärntäta rollista består även av Sverrir Gudnason, Johan Ulveson, Ia Langhammer, Görel Crona och nya stjärnskott som Gustav Lindh, Dilan Gwyn och Sofia Karemyr. 

Titel: Älska mig
Säsong: 1       
Genre: Drama/komedi
Antal avsnitt: 6
Premiär: 11 oktober
Tid: 21:45 (Första avsnittet, resterande avsnitt 21:00)
TV-kanal: Viasat Series HD (kanalplats 112) + Viaplay 

Se serien på Viasat & Viaplay

Vill du följa Älska mig på Viasat? Skaffa vårt kanalpaket Viasat Film i 12 månader och få de första 6 månaderna för halva priset! Du får fem populära filmkanaler och tillgång till Viaplay så du även kan streama serien i din dator, surfplatta och mobil. Klicka här för att beställa.

Du kan logga in på Mitt Sappa för att lägga till kanalpaketet eller slå oss en signal på 0774-444 744, vi svarar alla dagar året om 8-22.