Förhöret på Viasat
10 november, 2019

Förhöret på Viasat

Premiär för nytt Viaplay-original!

Polisen Bjørn kallas till bårhuset för att identifiera en okänd kvinna och förskräcks då han inser att det är hans egen dotter. När obducenten menar att det handlar om självmord vägrar han tro det. Låter det spännande? Missa inte premiären av nya serien Förhöret - 15 november kl 21:00 på Viasat.

Handling

I Förhöret får vi följa utredaren Bjørn, spelad av Ulrich Thomsen, som glider allt djupare ner i Köpenhamns undre värld i jakten på sin dotters mördare. Förtvivlad, upprörd och ledsen börjar han kartlägga hennes sista dagar i livet och blir indragen i ett nät av sanningar, lögner och kriminella handlingar.

Varje avsnitt bygger på dialogen mellan två personer och hur den dramatiska striden mellan två sinnen skapar en speciell stämning. Förhöret bjuder på en estetisk resa rakt igenom seriens åtta avsnitt, och åtta förhör, i jakten på mördaren.

Svenske David Dencik finns med i rollistan tillsammans med den danska skådespelareliten som Trine DyrholmNikolaj Lie KaasLars MikkelsenSøren MallingLars RantheClara Rosager och Catrine Greis-Rosenthal.

Serien är skapad och regisserad av Christoffer Boe och skriven i samarbete med Jakob Weis

Om serien

Titel: Förhöret/Forhøret
Säsong: 1       
Genre: Kriminaldrama
Antal avsnitt: 8
Premiär: 15 november 
Tid: 21:00
TV-kanal: Viasat Series HD (kanalplats 112) + Viaplay 

Se Förhöret på Viasat & Viaplay

Vill du följa Förhöret på Viasat? Skaffa vårt kanalpaket Viasat Film i 12 månader och få de första 6 månaderna för halva priset! Du får fem populära filmkanaler och tillgång till Viaplay så du även kan streama serien i din dator, surfplatta och mobil. Klicka här för att beställa.

Du kan logga in på Mitt Sappa för att lägga till kanalpaketet eller slå oss en signal på 0774-444 744, vi svarar alla dagar året om 8-22.