Earth Day på National Geographic med ny dokumentär
17 april, 2020

Earth Day på National Geographic med ny dokumentär

Earth Day på National Geographic med ny dokumentär

National Geographic uppmärksammar den globala miljörörelsen Earth Day den 22 april med premiären av dokumentären Jane Goodall: The Hope. Dokumentären visar miljöaktivisten och forskaren Jane Goodalls inspirerande liv, arbete och kamp för att förbättra behandlingen av schimpanser i världen och bromsa klimatkrisen. Missa inte premiären den 22 april kl. 20:00!

Handling

Den här uppföljaren till filmen Jane (2017) följer Jane Goodalls långa arbete sedan hennes banbrytande upptäcker inom forskning på vilda schimpanser i Tanzania som 26-åring. Dokumentären visar hennes aktivism, intensiva arbete med att inspirera den yngre generationen och starten av non-profit-organisationen Jane Goodall Institute. När klimatkrisens utmaningar verkar svåra att övervinna utstrålar Jane hopp om att lösningar är inom räckhåll.

- Titel: Jane Goodall: The Hope  
- Genre: Dokumentär    
- Längd: 2 timmar
- Premiär: 22 april 
- Tid: 20:00     
- TV-kanal: National Geographic HD (kanalplats 31)

Jane Goodall: The Hope på National Geographic

Vill du se dokuementären på TV? Du hittar kanalen i Sappa FemSappa TioSappa FaktaSappa HDSappa Mest HD och Sappa Mycket.

Du kan logga in på Mitt Sappa för att lägga till kanalpaketet eller slå oss en signal på 0774-444 744, vi svarar alla dagar året om 8-22.

Sappa Play ingår

Via Sappa Play kan du streama live, kolla ikapp i sju dagar eller starta om ett pågående program via din mobil, dator och surfplatta. På respektive kanal ser du kanalens playfunktionalitet. Läs mer på sappa.se/play