Ny psykologisk thriller från Viaplay
01 maj, 2020

Ny psykologisk thriller från Viaplay

Baserad på noveller från prisbelönt författare

Den 3 maj är det premiär för nya Viaplay-originalet Cold Courage. Pekka Hiltunens spännande noveller gestaltas av en stjärnspäckad nordisk ensemble, med svenska regissören Agneta Fagerström Olsson i spetsen, tillsammans med Sofia Pekkari, Pihla Viitala och Jakob Eklund i huvudrollerna. Se serien på på Viasat Series HD.

Cold Courage

Handling

I serien får vi följa de två nordiska kvinnorna Mari och Lia vars vägar korsas när ett mord sker i London. Mari är en tuff psykolog som kämpar för att hjälpa människor, medan Lia är en försiktig grafiker i flykt från en kränkande stalker. Lias vän, som fallit offer för sexhandel, verkar också vara kopplad till mordet på kvinnan utan ansikte.

I färd för att stoppa politikern Arthur Frieds rekryterar Mari den okända Lia till att infiltrera hans kampanj. En omaka duo kvinnor och ett expertteam kallat The Studio riskerar sedan allt för att stoppa de mäktiga och rika som tror sig stå över lagen. Samtidigt uppdagas en möjlig koppling mellan Frieds kampanj och en högerextremistisk terrorgrupp. Snart krockar Mari och Lia i var gränsen går mellan rätt och fel.

Titel: Cold Courage
Säsong: 1
Genre: Thiller
Språk: Finska, engelska och svenska
Antal avsnitt: 8
Premär: 3 maj 21:45
TV-kanal: Viasat Series HD (kanalplats 112)

Cold Courage

Cold Courage - streama eller se på TV?

Vill du följa Cold Courage på TV? Viasat Series HD ingår i kanalpaketen Viasat Film och Viasat Film & Sport. När du skaffar ett Viasat-paket får du dessutom tillgång till streamingtjänsten Viaplay, där du även kan se den här serien och mycket mera i din dator, surfplatta och mobil. 

Du kan logga in på Mitt Sappa för att lägga till kanalpaketet eller slå oss en signal på 0774-444 744, vi svarar alla dagar året om 8-22.