Ny säsong av hyllade Advokaten
10 maj, 2020

Ny säsong av hyllade Advokaten

I jakt på ett nytt liv efter häktet

När advokaten Frank kommer ut ur häktet hoppas han på en ny start med ett nytt liv, men det förflutna vägrar lämna honom och han tvingas gå emot alla sina principer. Efter en uppskattad första säsong kommer nu en nervkittlande säsongspremiär till Viasat Series HD den 10 maj kl 21:00. 

Handling 

Advokaten, som är baserad på en idé från Jens Lapidus, blev en stor tittarsuccé och var Viaplays mest sedda originalserie 2018. I andra säsongen har Frank just börjat leva ett normalt liv igen efter en tid i häktet. En chockerande upptäckt leder honom till ett oundvikligt samarbete med sin värsta fiende Thomas Waldman. Tillsammans möter de ett mörkt, danskt rättssystem - samtidigt som de undrar vad som blir sista droppen för två ärkefiender som försöker förbli partners. 

Advokaten

I huvudrollerna ser vi Thomas Bo Larsen, Alexander Karim, Malin Buska och Nicolaj Kopernikus. 

Titel: Advokaten  
Säsong: 2  
Genre: Thriller och drama  
Språk: Svenska och danska  
Antal avsnitt: 8  
Premiär: 10 maj 21:00  
Kanal: Viasat Series HD

Advokaten - streama eller se på TV? 

Vill du följa Advokaten på TV? Viasat Series ingår i kanalpaketen Viasat Film och Viasat Film & Sport. När du skaffar ett Viasat-paket får du dessutom tillgång till streamingtjänsten Viaplay, där du även kan se den här serien och mycket mera i din dator, surfplatta och mobil.

Du kan logga in på Mitt Sappa för att lägga till kanalpaketet eller slå oss en signal på 0774-444 744, vi svarar alla dagar året om 8-22.