Ny kanal: V sport extra!
15 juni, 2020

Ny kanal: V sport extra!

Den 15 juni lanseras V sport extra HD här hos Sappa! En kanal med massa spännande sport, som race från IndyCar, matcher från Premier League och mästerskap som exempelvis NFL.

Sport i världsklass

För dig som älskar sport i alla dess former blir V sport extra snabbt en favoritkanal. Förvänta dig riktiga nagelbitare i TV-soffan, med utvalda race och matcher från NFL, Premier League, Handbolls-EM, Ishockey-VM, Championship, EHF Champions League, Champions Hockey League, MLB, IndyCar och Speedway GP. 

Ingår kanalen redan i ditt paket?

V sport extra får kanalplats 60 och ingår i en mängd av kanalpaket från Sappa och V sport, series & film. Om du har någon av kanalpaketen nedan finns V sport extra från och med idag i ditt utbud, men du kan behöva göra en kanalsökning för att den ska dyka upp. Kanalen finns även tillgänglig i Sappa Play.


Lägg till kanalen i ditt utbud

Om du vill lägga till V sport extra i ditt utbud kan du göra det direkt här på sappa.se, eller kontakta vårt kundlojalitetscenter. Du kan beställa kanalen separat, men för riktiga sportfantaster där det inte räcker med delar av mästerskapen, är V sport eller V premium ett säkert kort. Du når oss på 0774-444 744, hej@sappa.se eller @sappasomduvill på sociala medier. Vi svarar alla dagar, året om 8-22.