Följ kärleksjakten i New York på C More
02 juli, 2020

Följ kärleksjakten i New York på C More

Dramakomedi med Anna Kendrick i huvudrollen

I Love Life följer vi Darby i hennes jakt på den rätte, ett sökande som sträcker sig över flera år. Varje avsnitt berättar historien om en ny person som Darby möter längs vägen, när hon kommer närmre och närmre den stora kärleken. Se Darbys kärlekshistoria varje söndag klockan 21:00 på C More Series HD.

Handling 

Möt Darby Carter, en kvinna i 20-årsåldern som bor i New York tillsammans med sin bästa vän Sara, Saras pojkvän Jim och den brutalt ärliga Mallory. Darby är på ständig jakt efter sin drömprins och med hög igenkänning får vi i varje avsnitt ta del av en av många dejter hon får uppleva under sitt händelserika singelliv. Varje möte leder ett steg närmare kärleken - även om hon inte vet det själv än.

I rollerna ser vi Anna Kendrick, Zoë Chao, Peter Vack, Sascha Compère och Scoot McNairy.

Titel: Love Life
Säsong: 1
Genre: Dramakomedi
Antal avsnitt: 10
Premiär: 14 juni 21:00
Kanal: C More Series HD

Love Life - streama eller se på TV?

Vill du följa Love Life på TV? C More Series HD ingår i kanalpaketen C More Premium, C More Stor och C More Standard. När du skaffar ett C More-paket får du dessutom tillgång till C Mores streamingtjänst, där du kan se den här serien och mycket mer i din dator, surfplatta och mobil.

Du kan logga in på Mitt Sappa för att lägga till kanalpaketet eller slå oss en signal på 0774-444 744, vi svarar alla dagar året om 8-22.