Allsvenskan och Superettan på Dplays eventkanaler - nu hos Sappa
15 juli, 2020

Allsvenskan och Superettan på Dplays eventkanaler - nu hos Sappa

I måndags blev en överenskommelse klar mellan Sappa och Discovery om rättigheterna till Dplays eventkanaler. Inom några dagar kan kunder som beställer Dplay från Sappa även se Allsvenskan och Superettan på linjär-TV i HD-kvalitet.

Eventkanalerna kommer att ingå i paketet Dplay Total inkl Eventkanaler, vilket ger kunderna fotbollsmatcherna live i sin digitalbox samt hela Dplays streamingutbud.

- Användandet av streamingtjänster ökar, men det finns ändå de som föredrar traditionellt TV-tittande. Vi är stolta över att nu kunna ge fotbollsfantasterna chansen att välja hur de vill se på matcherna säger Hasse Svensson, VD på Sappa.

Inom några dagar uppgraderas de som redan köpt Dplay Total från Sappa till premiumpaketet med eventkanalerna, samtidigt som nya kunder har möjlighet att beställa för att direkt ge sig in i fotbollsspänningen.

- Vi är glada för att vårt fina samarbete med Discovery fortsätter att växa och för att vara en av få operatörer som har möjlighet att erbjuda våra kunder detta, säger Hasse Svensson, VD på Sappa.

Se spelschema och TV-tider över Allsvenskan här

Vill du se Allsvenskan och Superettan genom din digitalbox?

Få tillgång till kanalerna genom att skaffa Dplay Total inkl Eventkanaler, ett paket som dessutom innehåller hela Dplays sport- och underhållningsutbud i streamingtjänsten - allt för bara 349 kr/mån (ord. pris 399 kr/mån). Beställ här!

Om du redan har Dplay Total från oss på Sappa, kommer du att bli uppgraderad till pluspaketet inom några dagar och behåller ditt pris på 349 kr/mån (ord. pris 399 kr/mån). Kanalerna läggs automatiskt till i ditt kanalutbud och du får ett mejl från oss så snart de är tillgängliga i din TV. Om du har några frågor eller vill ha hjälp med att beställa Dplay Total inkl Eventkanaler, tveka inte att kontakta oss på 0774-444 744 eller hej@sappa.se.