TV3 Sport HD upphör - ersätts av V sport extra
20 juli, 2020

TV3 Sport HD upphör - ersätts av V sport extra

Kategorier: Kanalinformation

I samband med lanseringen av Dplays eventkanaler (läs mer här) tas TV3 Sport HD bort i vårt kanalutbud. Detta eftersom leverantören NENT Group valt att lägga ner kanalen. TV-innehållet som du kunnat se på TV3 Sport HD sänds nu på V sport extra, som ingår i flera av våra kanalpaket. 

V sport extra

För dig som älskar sport i alla dess former blir V sport extra snabbt en favoritkanal. Förvänta dig riktiga nagelbitare i TV-soffan, med utvalda race och matcher från NFL, Premier League, Handbolls-EM, Ishockey-VM, Championship, EHF Champions League, Champions Hockey League, MLB, IndyCar och Speedway GP. 

Läs mer om V sport extra här

Beställ V sport extra här