Svårslagna sport- och TV-premiärer på C More!
11 augusti, 2020

Svårslagna sport- och TV-premiärer på C More!

Upplev valmöjligheterna i höstens TV-utbud. Med sport från LaLiga, SHL och UEFA Nations League och en ny säsong av favoriten Morden i Sandhamn blir det svårt att välja kanal på kvällen. Men att välja kanalpaket är desto lättare, se sport, serier och film med C More Stor - nu till lägre pris dessutom!

Premiärdatum att hålla koll på

• 3 augusti: Morden i Sandhamn, Säsong 8
• 12 augusti: Uppladdning med försäsongsmatcherna inför SHL
• 12 augusti: Intelligence, Säsong 1
• 5 september: Sverige möter Frankrike i UEFA Nations League
• 12 september: Säsongsstart för La Liga
• 14 september: Bröllop, begravning och dop, Säsong 2
• 19 september: Säsongsstart för SHL

 Intelligence på C More

Ny komediserie: Intelligence

Västvärldens internetsäkerhet vilar i händerna på den brittiska underrättelsegruppen SyCec, som ska hjälpa staten och militären med bekämpning av cyberbrott. USA vill bidra till arbetet och skickar den inkompetenta alfahannen och agenten Jerry, som tyvärr gör mer skada än nytta.

Se premiären på C More First, 12 augusti kl. 21:00.

 Bröllop, begravning och dop, säsong 2

Andra säsongen av Bröllop, begravning och dop

Seriens första säsong slog publikrekord hos C More och TV4 när den hade premiär i februari 2019. Första säsongen startade vid Meja och Sunnys bröllopsfest, när Mejas mamma och Sunnys pappa hade en affär som ledde till dottern Daisy, vilket minst sagt skakade de båda famljerna. I höstens säsong blossar konflikten om Daisys föräldraskap upp återigen, när en svår bilolycka inträffar. Vem är egentligen bäst lämpad att vara förälder till Daisy?

Hela ensemblen återvänder i andra säsongen med ett tillskott av fyra stora, svenska namn: Robert Gustafsson, Helena af Sandeberg, Klas Wiljergård och Tomas von Brömssen.

Streama säsongspremiären på C More First, 14 september 21:00

Superdeal på familjepaketet C More Stor!

Just nu har vi höstens superdeal för dig! Skaffa C More Stor idag - betala bara 149 kr/mån i 3 mån (ord pris 349 kr/mån).

C More Stor är ett brett paket för dig som vill ha lite mer av allt – internationella storfilmer, succéserier, barnfavoriter och Sveriges bästa dramaproduktioner. Dessutom får du massor av sport. Här kan du följa hockey, fotboll och golf genom C Mores egna sportkanaler och självklart kan du se mängder av matcher, tävlingar och turneringar i de populäraste sporterna live. Helt enkelt ett prisvärt alternativ för alla smaker. Med alla C More-paket ingår också C Mores streamingtjänst så att du kan se hela TV-utbudet när och var det passar dig.

Ta del av erbjudandet här!