Partisan - Ny thrillerserie med Fares Fares
12 augusti, 2020

Partisan - Ny thrillerserie med Fares Fares

I Viaplays nya originalserie besöker vi det idylliska samhället Jordnära, en gated community som driver ett mycket framgångsrikt ekologiskt jordbruk, där Johnny tackar ja till ett jobberbjudande som lastbilschaufför. Men han inser snabbt att samhället fungerar med en annorlunda uppsättning regler och rutiner. Missa inte premiären av Partisan på V series den 16 augusti.

Handling 

Johnny åker mot det idylliska samhället Jordnära och ska på vägen plocka upp två tonårstjejer, Nicole och Maria. När de kommer fram möts de av ett samhälle omgivet av ett högt stängsel under strikt kameraövervakning och utan telefonmottagning. Där träffar de ledaren Kent. Johnny börjar sitt arbete som lastbilschaufför, men snart finner han sig stå och gräva någons grav.

I några av rollerna ser vi Fares Fares, Johan Rheborg, Anna Björk, Emelie Garbers och Sofia Karemyr.

Titel: Partisan 
Säsong: 1
Genre: Thriller 
Antal avsnitt: 5 
Premiär: 16 augusti 21:45 
Kanal: V series HD

Se Partisan på TV eller streaming

Vill du följa Partisan på TV? V series ingår i kanalpaketen V premium och V series & film. När du skaffar ett kanalpaket från V sport, series & film får du dessutom tillgång till streamingtjänsten Viaplay, där du kan se den här serien och mycket mer i din TV, dator, surfplatta och mobil.

Du kan logga in på Mitt Sappa för att lägga till kanalpaketet eller slå oss en signal på 0774-444 744, vi svarar alla dagar året om 8-22.