Whyte vs Povetkin
21 augusti, 2020

Whyte vs Povetkin

Kategorier: Sport

Titelmatch - Whyte vs Povetkin på FIGHT SPORTS  

Live från Brentwood, England, nuvarande tungviktsmästaren Dillian 'The Body Snatcher' Whyte ska försvara sin WBC titel mot Alexander Povetkin 20:00 den 22 augusti. Whyte har inte förlorat en fight sedan 2015 och har 11 raka segrar. Povetkin som är rankad #9 i WBC, kommer från en oavgjord match mot Michael Hunter i Saudi Arabien den 7e december. Missa inte Whyte vs. Povetkin, bara på FIGHT SPORTS!

Så ser du matcherna via tv:n eller online

Vill du också se matcherna som alla kommer prata om? Bänka dig framför tvn och se livesport när den är som allra bäst! Skaffa FIGHT SPORTS idag så får du även tillgång till kanalen i Sappa Play och kan streama matcherna via din mobil, dator och surfplatta.

Beställ FIGHT SPORTS 

Kanalen hittar du i följande kanalpaket: Sappa MestSappa Mest HDSappa TioSappa Fem och Sappa Sport. Du kan enkelt beställa inne på Mitt Sappa eller så kan du kontakta oss. Du når oss på hej@sappa.se eller 0774-444 744 och vi finns på plats alla dagar, året om 8-22.

Bundesliga gör comeback!

Premiärhelgen