Ny säsong av hyllade Älska mig
08 september, 2020

Ny säsong av hyllade Älska mig

Första säsongen av Älska mig har blivit en av Viaplays största succéer, med höga tittarsiffror och fyra nomineringar till det svenska TV-priset Kristallen. Nu kommer en efterlängtad andra säsong, med ännu mera kärlek, komplicerade relationer och en stökig tillvaro för huvudpersonen Clara. Se första avsnittet den 13 september 21:00 på V series eller Viaplay.

Handling

Älska mig är en dramakomedi om relationer och kärlek där vi får följa tre generationer genom vänskap, sorg, frigörelse och romantik. Den framgångsrika läkaren Clara är ihop med fotomodellen Peter. Claras lillebror Aron, är ihop med Jenny medan han har barn med Elsa. Pappa Sten, har efter Claras och Arons mamma Kerstis död nu funnit kärleken i Anita. 

I säsong två följer vi hur relationerna fortsätter att utvecklas. Clara och Peter har flyttat ihop och försöker skaffa barn tillsammans – när de får ett oväntat besked. Sten har också blivit sambo med Anita, i hennes hus som kräver stora renoveringar, medan en lögn verkar bubbla under ytan hos Anita. Samtidigt försöker Aron desperat styra upp sin situation, i en trång etta tillsammans med Jenny och dottern Lola på deltid.

I rollerna ser vi bland andra Josephine Bornebusch – som även skrivit och regisserat serien – Sverrir Gudnason, Edvin Ryding, Gustav Lindh, Sofia Karemyr, Dilan Gwyn och Johan Ulveson.

Titel: Älska mig
Säsong: 2
Genre: Drama, romantik
Antal avsnitt: 5
Premiär: 13 september 21:00
Kanal: V series

Se Älska mig på TV eller streaming

Vill du följa Älska mig på TV? V series ingår i kanalpaketen V premium och V series & film. När du skaffar ett kanalpaket från V sport, series & film får du dessutom tillgång till streamingtjänsten Viaplay, där du kan se den här serien och mycket mer i din TV, dator, surfplatta och mobil.

Du kan logga in på Mitt Sappa för att lägga till kanalpaketet eller slå oss en signal på 0774-444 744, vi svarar alla dagar, året om.