Frivisning V series & film
12 oktober, 2020

Frivisning V series & film

Kategorier: Frivisningar

12-18 oktober frivisar vi V series & film

Gillar du också film och serier? Nu får du tillgång till hela kanalpaket V series & film hela veckan, kostnadsfritt. Se Le Mans '66, Jojo Rabbit, Zombieland: Double Tap, My Dead Ex och mycket mer.

Höjdpunkter under frivisningen
Frivisningen av V series & film bjuder på en vecka med förstklassig underhållning. Allt ifrån action till drama, adrenalin och spänning. Här nedan tipsar vi om några utvalda favoriter under veckan:

Zombieland - Double Tap: Måndag 12/10 kl. 21:00 | V premier
Columbus, Tallahassee, Wichita och Little Rock fortsätter kämpa mot zombies och andra överlevare – samtidigt som de kämpar med växtvärken som kommer av en utökad familj med galningar.

Jojo Rabbit: Onsdag 14/10 kl. 21:00 | V premiere
Filmen utspelar sig som en satir av andra världskriget, där man får följa en tysk pojke som får problem när han får reda på att hans mamma gömmer en tysk judisk flicka uppe på deras vind för att hon ska undgå förintelsen. Han får hjälp av sin korkade låtsasvän Adolf Hitler att konfrontera sina nationalistiska fördomar

Black And Blue: Torsdag 15/10 kl. 20:00 | V action
En nybliven polis får en tuff dag på jobbet när hon ser kollegor skjuta ihjäl en knarklangare. Hennes ”body cam” har fångat allt på film, och nu måste hon fly för sitt liv. Med korrupta snutar och ett kriminellt gäng hack i häl, vem kan hon lita på? 

Le Mans '66: Fredag 16/10 kl. 17:00 | V action
Filmen är baserad på en verklig historia. Den börjar med att man får se Carroll Shelby bli den första amerikanen att vinna 24-timmarsloppet i Le Mans 1959. Några år senare sitter Shelby hos en läkare som berättar att han har en för hög puls för att kunna tävla igen. Han väljer då att sälja bilar istället och blir senare kontaktad av bilföretaget Ford Motor Company, som vill ha hans hjälp med att bygga en bil som kan vinna mot Ferrari i 24-timmarsloppet i Le Mans 1966. Han får hjälp av sin goda vän Ken Miles, som både är en bra mekaniker och förare.

Official Secrets: Fredag 16/10 kl. 21:00 | V premiere
Den sanna historien om en brittisk visselblåsare som läckte information till media om en olaglig NSA-operation vars syfte var att pressa FN:s säkerhetsråd att godkänna invasionen av Irak 2003.

Fast & Furious - Hobbs & Shaw: Söndag 18/10 kl. 15:00 | V premiere
Ända sen den hårdkokta polisen Hobbs, en lojal agent för USA:s diplomatiska säkerhetstjänst, och den kaxige, laglöse Shaw, en före detta brittisk underrättelseagent, först stötte på varandra i Fast & Furious 7, har duon konstant slagits, häcklat och försökt överglänsa varandra på alla tänkbara sätt. Men när en cybergenetiskt förstärkt anarkist får kontroll över ett förödande biovapen som kan förändra mänsklighetens framtid för alltid – tvingas dessa två svurna fiender samarbeta.

Här hittar du kanalerna      


Vem kan ta del av frivisningen?    

För att ta del av frivisningen behöver du ha en digital TV-mottagare från Sappa eller en inbyggd digital TV-mottagare i din TV.

Har du ett IPTV-abonnemang från Sappa behöver inte göra något alls, bara bläddra till önskad kanal.

Du kan även se frivisningen om du inte har ett abonnemang hos Sappa, om du har en tv med inbyggd kabel-TV box. Du behöver då göra en digital kanalsökning för att få in vår digitala kanallista. Efter det kan du se vår frivisning.

Gör en kanalsökning via DVB-C med Sappas värden. Uppge följande:   
Frekvens: 306 MHz   
Symbolhastighet: 6.875 MS/s   
Modulation: 64 QAM   
Nätverkssökning: JA, 100

Fungerar det inte som det ska? Ring oss på 0774-444 744, så hjälper vi dig!

Vill du fortsätta se V series & film efter frivisningen?  

Håll utkik på vår erbjudandesida för att se om det finns något erbjudande på V series & film som kan passa dig! Se våra erbjudanden    

Du kan även logga in på Mitt Sappa för att lägga till kanalpaketet eller slå oss en signal på 0774-444 744, vi svarar alla dagar, året om.

%MCEPASTEBIN%
Obegränsat med filmer och serier!
Gillar du också film och serier? Nu får du tillgång till hela kanalpaket Viasat Film mellan 9-15 mars, helt gratis. Fem renodlade filmkanaler - genrer och utbud för hela familjen - sändning dygnet runt.
Höjdpunkter under frivisningen
Frivisningen av Viasat Film bjuder på en vecka med förstklassig underhållning. Allt ifrån action till drama, romantik och spänning. Här nedan tipsar vi om några utvalda favoriter under veckan:
The Bond Collection
Det är Bond-månad på Viasat. På kanalen Viasat FIlm Hits visas Bondfilmer varje dag, dygnet runt. Det är helt enkelt det bästa sättet att ladda upp inför den senaste 007-filmen "No Time to Die", som har biopremiär senare i vår.
 
Long Shot – Fredag 13 mars kl 21:00  (Viasat Film Premiere HD)
När Fred Flarsky, en otursförföljd journalist stöter på sin första kärlek Charlotte Field lyckas han charma henne. Det är bara ett litet problem – Charlotte är nu USA:s utrikesminister.      
RIG 46 – Seriestart Fredag 6 mars kl 21:00  (Viasat Film Premiere HD)
En död kropp har flutit iland på den skotska kusten. Upptäckten gör att polisen börjar tro på Petras berättelse om vad som försiggick på oljeriggen och att kroppen kan tillhöra hennes bror.
Här hittar du kanalerna      
Viasat Film Premiere HD – 110
Viasat Film Action HD – 111
Viasat Series HD – 112
Viasat Film Hits HD – 113
Viasat Film Family - 114
Vem kan ta del av frivisningen?
För att ta del av frivisningen behöver du ha en digital TV-mottagare från Sappa eller en inbyggd digital TV-mottagare i din TV.
Du kan även se frivisningen om du inte har ett abonnemang hos Sappa, om du har en tv med inbyggd kabel-TV box. Du behöver då göra en digital kanalsökning för att få in vår digitala kanallista. Efter det kan du se vår frivisning.
Gör en kanalsökning via DVB-C med Sappas värden. Uppge följande: 
Frekvens: 306 MHz 
Symbolhastighet: 6.875 MS/s 
Modulation: 64 QAM 
Nätverkssökning: JA, 100
Fungerar det inte som det ska? Ring oss på 0774-444 744, så hjälper vi dig!
Vill du fortsätta se Viasat Film efter frivisningen?  
Håll utkik på vår erbjudandesida för att se om det finns något erbjudande på Viasat Film som kan passa dig! Se våra erbjudanden.
Du kan även logga in på Mitt Sappa för att lägga till kanalpaketet eller slå oss en signal på 0774-444 744, vi svarar alla dagar året om 8-22.

Frivisning av V series & film

Gillar du också film och serier? Nu får du tillgång till hela kanalpaket V series & fIlm mellan 12-18 oktober, helt kostnadsfritt. Se Le Mans '66, Jojo Rabbit, Zombieland: Double Tap, My Dead Ex och mycket mer.