Massa kanaler men inget att titta på? Nej då!
04 februari, 2021

Massa kanaler men inget att titta på? Nej då!

Kategorier: TV-tips

Ibland tröttnar vi alla på att leta igenom TV-kanaler och streamingtjänster efter de där bästa godbitarna. Därför har vi samlat några av de TV-höjdpunkter vi ser mest fram emot de närmsta månaderna - så att du bara kan slå dig ner med popcornen och slå på rätt kanal direkt!

Spänning för stora och små från C More

Beck: Den förlorade sonen - Premiär 5 februari 21:00 på C More First
I en skog hittas liket av en man som visar sig vara Viktor Eklund, anmäld saknad fem år tidigare. Hans mamma är den kända författaren Cecilia Eklund som precis lyckats lägga hans försvinnande bakom sig. Det var Martin Beck som en gång höll i utredningen, men Alex tycker att den är ovanligt tunn och inte liknar hans vanliga arbete.

The First - Seriepremiär 9 februari 21:00 på C More First
Det är dags för den första bemannade rymdfärden till Mars, en banbrytande prestation som kräver stora uppoffringar av samtliga i besättningen. Laz Ingram får i uppdrag att leda det ärofyllda uppdraget, men en ödesdiger start leder genast till splittring inom gruppen.

LasseMajas Detektivbyrå: Tågrånarens hemlighet - Premiär 13 februari 19:40 på C More First
Lasse och Maja har fått sin detektivbyrå nedlagd av polischefen i närliggande Kristinelund. Men så behöver lilla Klara hjälp att bevisa att hennes pappa Ferdinand är oskyldig till det stora tågrånet han dömts för. Lasse och Maja ser nu sin chans att få upprättelse.

Här kan du skaffa C More! 

Vacker filmkonst och stenhård sport från V sport, series & film

Emma. - Premiär 5 februari på TV6 och Viaplay
Emma är vacker, smart och rik i 1800-talets England. Hon har även en tendens att lägga sig i andras kärleksliv, med blandade resultat.

Superbowl - Kickoff 7 februari 00:30 på TV6 och Viaplay
Nu är det äntligen dags för Superbowl LV. I finalen möts förra årets vinnare från Kansas City Chiefs och Tampa Bay Buccaneers. Finalen spelas i Tampa vilket innebär att ett lag för första gången någonsin i NFLs historia får avgöra Superbowl på sin egen hemmaplan.

Champions League - Matchstart 16 februari 21:00 på V sport extra och Viaplay
I februari spelas de första åttondelsfinalsmatcherna i Champions League och många fler följer. Missa inte när världens bästa lag spelar om Champions League-pokalen. I första matchen möts FC Barcelona och Paris Saint-German.

Här kan du skaffa V sport, series & film! 


Känslor, realitydrama och tuffa utmaningar från discovery+

Alla utom vi - Premiär 12 februari på discovery+
Nästa discovery+ original handlar om Hilma och Ola, som desperat försöker bli gravida. En varm och känslomässig berg- och dalbana om ett pars längtan och svårigheter i att försöka få barn. Ola och Hilma går igenom allt från pinsamma familjemiddagar till danska spermadonatorer.

Big Brother - Premiär 15 februari på TV4 Play, C More och Sjuan
Nu är det dags för en ny säsong av Big Brother! I år kommer programmet att bestå av fler kameror, tuffare utmaningar och mer innehåll i form av fyra fullmatade studioprogram i veckan, dagliga sammanfattningar och livesändning dygnet runt.

Ensam i vildmarken - Premiär 23 februari på discovery+
Långt från familj, vänner och det moderna samhället har åtta deltagare valt att pröva sin viljestyrka i den nordnorska vildmarken. Nu måste de skaffa mat, hitta vatten och bygga skydd mot isande kyla och rovdjur som hotar. De har bara sig själva. Hur länge står de ut - ensamma?

Här kan du skaffa discovery+!