Tre spännande premiärer på Viaplay som du inte vill missa
22 april, 2021

Tre spännande premiärer på Viaplay som du inte vill missa


Kärleksdrama och pandemi i Glaciär - Camilla Läckbergs första filmdebut!

Glaciär - Premiär 30 april på Viaplay  

Vad är mer i tiden än en film om en värld som drabbats av en pandemi? Deckardrottningen Camilla Läckberg har skrivit manuset till Glaciär där huvudrollerna spelas av Lena Endre och Alexander Karim. Vi får följa två främlingar som möts när de är isolerade på samma hotell medan världen utanför hotas av ett livsfarligt virus som dödat halva jordens befolkning. Ett virus som sprids genom fysisk kontakt gör all mänsklig kontakt till en fråga om liv eller död. Hur gör du när du tvingas välja mellan kärleken och livet?

 

Succéserien Heder är äntligen tillbaka med ännu mer drama och spänning!

Heder - Premiär 25 april på Viaplay

För dig som såg första säsongen av Viaplays originalserie Heder 2019 är väntan på en ny säsong äntligen över. Säsong 2 har växlat upp på alla plan vad gäller spänning, karaktärer och innehåll. Nour (Alexandra Rapaport), Elin (Julia Dufvenius), Janni (Anja Lundqvist) och Karin (Eva Röse) har varit vänner sedan juristlinjen och driver nu advokatbyrån Heder där de tar sig an utsatta kvinnors fall. Samtidigt lever de med en ständig oro att deras mörka hemlighet ska komma upp till ytan. I den andra säsongen går en hänsynslös våldtäktsman lös och hans offer tycks kunna kopplas till Heders klienter på ett eller annat sätt. Samtidigt får de tecken på att någon utöver Nours dotter Sandra (Ella Schartner) känner till deras hemlighet från förra säsongen.

 

Jakten på svaren och kampen om överlevnad i The Silencing! Ruggigt spännande kriminaldrama och thriller!

The silencing - Premiär 23 april på Viaplay

Rayburn bor isolerad i vildmakren och har sedan dottern kidnappades för fem år sedan befunnit sig i en ond cirkel av alkoholism. När hans dotter försvann lovade Rayburn sig själv att sluta upp med jakt och fångst och i stället hjälpa djur genom att öppna ett självförsörjande viltreservat. Men när han en dag bevittnar en man jaga en tjej som liknar hans dotter, beger han sig ut i vildmarken för att hitta henne. Hans vägar korsas av stadens polischef som båda hamnar i en dödlig katt- och råttalek i jakten på seriemördaren. Huvudrollerna spelas av Nikolaj Coster-Waldau, främst känd genom sin medverkan som Jamie Lannister i TV-serien Game of Thrones, Annabell Wallis och Melanie Scrofano.