Sport i juni
09 juni, 2022

Sport i juni

Kategorier: Sport

Den hetaste sporten i juni

Ta del av det spännande gruppspelet i UEFA Nations League, återupplev en magisk fotbollssommar med fyra avsnitt av den nya dokumentären om VM-94. Dessutom är det dags för den högoktaniga Stanley Cup-finalen! På sappa.se har vi samlat viktiga datum och vilka kanaler som gäller, så att du inte missar någon av sporthöjdpunkterna i juni.

UEFA NAtions League
UEFA Nations League är den senaste landslagsturneringen, utformad för att ersätta vänskapsmatcher och låta nationer spela mot lag med lika ranking. Gruppspelet är i full gång och den 9 juni tar Sverige emot Serbien och på Söndagen den 12 juni är det dags att ta revansch mot våra grannar i Norge.

Gruppspelsmatcher i juni:

‍9/6: Sverige-Serbien

12/6: Norge-Sverige

VM -94 – En Sportsaga   
En fantastisk fotbollssommar, men också en tid präglad av främlingsfientlighet.
I en ny dokumentär på TV4 skildras VM-sommaren 1994 - både på och utanför planen. Premiär för del 1 av 4 den 9 juni på TV4.

Stanley Cup 2022
Det var över 20 år sedan Colorado var i final senast, och nu är det dags igen.
Kommer Gabriel Landeskog ställas mot Victor Hedmans Tampa Bay eller Mika Zibanejads NY Rangers?

Finalerna börjar antingen den 15 juni eller den 18 juni, när semin mellan Rangers och Tampa Bay är avslutad. 

%MCEPASTEBIN%
Obegränsat med filmer och serier!
Gillar du också film och serier? Nu får du tillgång till hela kanalpaket Viasat Film mellan 9-15 mars, helt gratis. Fem renodlade filmkanaler - genrer och utbud för hela familjen - sändning dygnet runt.
Höjdpunkter under frivisningen
Frivisningen av Viasat Film bjuder på en vecka med förstklassig underhållning. Allt ifrån action till drama, romantik och spänning. Här nedan tipsar vi om några utvalda favoriter under veckan:
The Bond Collection
Det är Bond-månad på Viasat. På kanalen Viasat FIlm Hits visas Bondfilmer varje dag, dygnet runt. Det är helt enkelt det bästa sättet att ladda upp inför den senaste 007-filmen "No Time to Die", som har biopremiär senare i vår.
 
Long Shot – Fredag 13 mars kl 21:00  (Viasat Film Premiere HD)
När Fred Flarsky, en otursförföljd journalist stöter på sin första kärlek Charlotte Field lyckas han charma henne. Det är bara ett litet problem – Charlotte är nu USA:s utrikesminister.      
RIG 46 – Seriestart Fredag 6 mars kl 21:00  (Viasat Film Premiere HD)
En död kropp har flutit iland på den skotska kusten. Upptäckten gör att polisen börjar tro på Petras berättelse om vad som försiggick på oljeriggen och att kroppen kan tillhöra hennes bror.
Här hittar du kanalerna      
Viasat Film Premiere HD – 110
Viasat Film Action HD – 111
Viasat Series HD – 112
Viasat Film Hits HD – 113
Viasat Film Family - 114
Vem kan ta del av frivisningen?
För att ta del av frivisningen behöver du ha en digital TV-mottagare från Sappa eller en inbyggd digital TV-mottagare i din TV.
Du kan även se frivisningen om du inte har ett abonnemang hos Sappa, om du har en tv med inbyggd kabel-TV box. Du behöver då göra en digital kanalsökning för att få in vår digitala kanallista. Efter det kan du se vår frivisning.
Gör en kanalsökning via DVB-C med Sappas värden. Uppge följande: 
Frekvens: 306 MHz 
Symbolhastighet: 6.875 MS/s 
Modulation: 64 QAM 
Nätverkssökning: JA, 100
Fungerar det inte som det ska? Ring oss på 0774-444 744, så hjälper vi dig!
Vill du fortsätta se Viasat Film efter frivisningen?  
Håll utkik på vår erbjudandesida för att se om det finns något erbjudande på Viasat Film som kan passa dig! Se våra erbjudanden.
Du kan även logga in på Mitt Sappa för att lägga till kanalpaketet eller slå oss en signal på 0774-444 744, vi svarar alla dagar året om 8-22.

Frivisning av V series & film

Gillar du också film och serier? Nu får du tillgång till hela kanalpaket V series & fIlm mellan 12-18 oktober, helt kostnadsfritt. Se Le Mans '66, Jojo Rabbit, Zombieland: Double Tap, My Dead Ex och mycket mer.