Allente aviserar prishöjning på conaxkort
13 september, 2022

Allente aviserar prishöjning på conaxkort

Kategorier: Villkor & Policy

Information till fristående kabel-TV-nät.

Allente, som ansvarar för sändningarna via Thor-satelliten på 1 grad väst, höjer priset på conaxkort. De förklarar prisökningen med ”due to increased costs”. Förutom prishöjningen på såväl kort som kanalavgifter inför Allente satellitavgift på bland annat TV4s samt Discoverys kanaler. Detta medför, som exempel, att ett conaxkort som är signalsatt med Sjuan eller Kanal 5 prishöjs med 148% eller 3255 NOK per år. För våra svenska fristående kabel-TV-nät medför det konkret en prishöjning från 199 SEK per mån till 497 SEK per mån.

Allentes nya priser i NOK exklusive moms:

Channel fee per channel: 960 NOK per år
Card fee per card: 1920 NOK per år
Satellite fee per channel: 2580 NOK per år*

 Mer information skickas inom kort ut till berörda kunder.

 *Gäller ej alla kanaler