Bredband

TV & Play

Om Sappa

Kundsupport

Tillbaka

Logga in

Aktivera tjänster

Innehållet på fakturan

Hur läser jag av min faktura?

Här kan du som får din faktura via mejl, brev eller laddat ner den som PDF, få hjälp med hur fakturan ska läsas av och vilka uppgifter du behöver för att registrera en betalning. Om du har e-faktura eller autogiro registreras din betalning direkt i din internetbank utan att du behöver öppna fakturan.


1. Mottagarens kontaktuppgifter. Om du får din faktura via post skickas fakturan till denna mottagare och adress. 

2. Information om hur du gör för att starta autogirobetalning. 

3. Det totalbelopp du ska betala inklusive moms. Om du har ett aktivt autogiro eller registrerat dig för e-faktura ser du det här med en text om hur beloppet betalas. 

4. Här ser du vilket bankgiro du ska betala in till.  

5. Detta är det nummer du anger vid betalning och ändras för varje faktura. Det är därför viktigt att du skriver in rätt OCR-nummer så att vi kan koppla din betalning till rätt faktura.

6. I informationsrutan kan du hitta viktig och relevant information för dina tjänster som kan vara bra att hålla koll på lite då och då. 

Baksidan: På baksidan ser du alla fakturarader specificerade för dina abonnemang. Här framgår även om du har någon rabatt eller övrig kostnad såsom faktureringsavgift. Längst ner i hörnet ser du nettobeloppet och momsbeloppet som tillsammans blir bruttobeloppet, det totala beloppet att betala in. 

Skapa ett ärende

Skapa ett ärende och följ hanteringen av det inne på Mitt Sappa. Med ett ärende förser du vår kundsupport med all relevant information, så att de enkelt kan lösa din förfrågan — även utanför ordinarie öppettider.

Skapa ditt ärende här.

Chatta med oss

Vill du ha snabb och smidig hjälp på en enkel fråga kan du chatta direkt med vår kundsupport här på hemsidan.

Chatten är vanligtvis öppen 10:00-17:00 på vardagar. När den är öppen ser du den turkosa chattikonen nere i vänstra hörnet.

Elvira, Kundtjänstmedarbetare

KONTAKT - FAKTURA

Ring vår kundsupport

Ring fakturalinjen på knappval 6.

Ordinarie telefonnummer: 0774 - 444 744
Boxholm: 0142 - 663 740
Gävleborg, Holmsund, Obbola: 0774 - 444 744 (välj knappval 4)
Malmö: 040 - 444 100

Öppet vardagar 9-17.

© 2024 AB Sappa | org no. 556453-6281