Bredband

TV & Play

Om Sappa

Kundsupport

Tillbaka

Logga in

Aktivera tjänster

Ljusdal Sappa

Järvsö, Färila, Tallåsen, Hybo, Ramsjö, Los m.fl.

Välkommen till din telekomleverantör i Ljusnets fibernät.

Nu kan du välja Sappa som bredbandsleverantör!

Se mer

Hej!

Det är vi som är Sappa. I ett samarbete med Ljusnet levererar vi TV & play till dig som boende i Ljusdals kommun, via Ljusdal Energis fibernät. Och sedan juni 2024 kan vi även erbjuda bredband! På den här sidan har vi samlat allt du behöver veta om dina tjänster.

Allt du vill se - när, hur och var du vill

Stötta ditt hemmalag i Superettan med discovery+ Sport Premium, följ SHL via TV4 Sport Max, streama populära filmer och serier med Viaplay eller välj ut dina favoritkanaler med Sappa Fem. Vi har TV- och playtjänster för alla. Vilka väljer du?

Vilka är Sappa?

Vi är ett telekombolag som funnits länge i branschen, 30 år närmare bestämt. I vår produktportfölj hittar du allt ifrån bredband, smarta hem- och internetsäkerhetstjänster, till TV- och playtjänster, fast telefoni och digitala omsorgstjänster. Vi har kunder över hela Sverige med nära 500.000 hushåll från från Jokkmokk i norr till Ystad i söder.

I Gävle (på Kryddstigen 18) finns vårt dotterbolag Svenska Cantab, som har många års erfarenhet av TV och bredband för kunderna i Gävleborg. Här kan du som Ljusdalskund komma förbi för att beställa Sappas tjänster eller ställa frågor.

Vill du ha hjälp eller undrar något om våra tjänster, ring oss på 0774 - 444 744 och välj knappval 4. Genom att välja det knappvalet kommer du direkt till Cantab.

© 2024 AB Sappa | org no. 556453-6281