Bredband

TV & Play

Om Sappa

Kundsupport

Tillbaka

Logga in

Aktivera tjänster

Nya priser från 1 januari

2023-11-28

Vi justerar priserna för vissa av våra tjänster från 1 januari. Du som har ett aktivt abonnemang får det nya priset på fakturan som kommer i mitten av december. Om du har bindningstid gäller det nya priset först efter att bindningstiden löpt ut.

Du ser hur dina tjänster påverkas och vad som blir ditt nya pris genom att logga in på Mitt Sappa. Se instruktioner nedan.

Hur loggar jag in på Mitt Sappa?

1. Gå till sappa.se/mitt-sappa.

2. Välj inloggningssätt: Antingen personnummer och Bank-ID eller ditt kundnummer och lösenord till Mitt Sappa. Ditt kundnummer hittar du i botten av det här mejlet. Har du inte loggat in tidigare eller inte ändrat ditt lösenord, så är lösenordet de fyra sista siffrorna i ditt personnummer.

3. När du är inloggad hittar du information om ditt nya pris direkt på startsidan och under "Tjänster".

Varför ändras priserna?

Tjänsternas priser baseras bland annat på våra kostnader för teknisk utrustning till våra nät för att fortsatt erbjuda stadiga TV- och bredbandstjänster, samt utveckling av både tjänster och utrustning. Prissättningen av våra tjänster påverkas också, som mycket annat, av de högre priserna i samhället och de ökade kostnaderna som det i sin tur medför till oss som företag.

© 2024 AB Sappa | org no. 556453-6281