Bredband

TV & Play

Om Sappa

Kundsupport

Tillbaka

Logga in

Aktivera tjänster

Viaplay ändrar priset på TV-paket

2023-12-26

Viaplay ändrar priset på sina TV- och streamingpaket. Logga in på Mitt Sappa för att se vilket av dina paket som berörs och den nya prispunkten. Det nya priset gäller för befintliga kunder från 1 februari. Om du har bindningstid på ditt paket ändras inte priset förrän efter att bindningstiden löpt ut.


Varför ändrar Viaplay priset?

Ett alltmer krävande världsmarknadsläge som resulterar i högre kostnader, räntor och inflation, får effekt även på Viaplays produkter. Prisjusteringen genomförs för att hantera kostnader och samtidigt erbjuda högkvalitativt och mångsidigt innehåll, inklusive ett omfattande liveutbud med de mest populära ligorna och tävlingarna, samt sportrelaterade dokumentärer.

Det garanterar också att Viaplay kan upprätthålla sportsändningar i toppklass med studioprogram, analyser, intervjuer och reportage med några av landets mest skickliga och framstående experter och kommentatorer. Viaplay strävar dessutom konstant efter att leverera högkvalitativt, brett och varierat film- och serieinnehåll till sina användare i kombination med en snabb produkt och ständigt förbättrad streamingupplevelse.


De nya priserna:

Viaplay Film & Serier — 169 kr/mån

V sport — 649 kr/mån

Viaplay Total — 699 kr/mån

V premium — 719 kr/mån


Hur loggar jag in på Mitt Sappa?

1. Gå till sappa.se/mitt-sappa.

2. Välj inloggningssätt: Antingen personnummer och Bank-ID eller ditt kundnummer och lösenord till Mitt Sappa. Ditt kundnummer hittar du i botten av det här mejlet. Har du inte loggat in tidigare eller inte ändrat ditt lösenord, så är lösenordet de fyra sista siffrorna i ditt personnummer.

3. När du är inloggad hittar du information om ditt nya pris direkt på startsidan och under "Tjänster".

© 2024 AB Sappa | org no. 556453-6281