Bredband

TV & Play

Om Sappa

Kundsupport

Tillbaka

Logga in

Aktivera tjänster

60 000 Malmöbor får Sappa som leverantör!

2023-01-18

Nu kan vi berätta den glada nyheten att Sappa under våren blir ny TV-leverantör till MKB Fastighets AB, Sveriges största allmännytta som ägs av Malmö stad, samt Rosengård Fastigheter AB. Det innebär att bolagens ca 28 000 hushåll kommer att få ett digitalt okrypterat TV-utbud i HD från början av maj 2023.

- Att MKB valde att ge förtroendet att leverera till sina många hushåll i sin upphandling är en stor vinst för oss. I utvärderingen värdesatte man att vi är flexibla och lyhörda för våra kunders önskemål, vilket är en central värdering för Sappa som bolag och något som gör oss till en stark aktör på marknaden, säger Anders Steen, VD på Sappa.

TV-lösningen som man valt kommer innebära en stor modernisering och flera steg upp i smidighet för hushållen. Att signalen levereras digitalt okrypterat, dessutom i HD-kvalitet, betyder att ingen utrustning i form av digitalbox eller TV-modul krävs, antennkabeln kopplas direkt till TV:n och ger tillgång till alla kanaler i utbudet.

Hushållen kommer även att kunna streama sina kanaler via Sappa Play, där utbudet kan ses via mobilen, surfplattan eller datorn.

- Nu väntar en intensiv vår med förberedelser så att alla hyresgäster ska få en smidig övergång och tydlig information om Sappas tjänster. Vi ser mycket fram emot att välkomna alla våra nya hushåll, säger Anders Steen, VD på Sappa.


© 2024 AB Sappa | org no. 556453-6281