Bredband

TV & Play

Om Sappa

Kundsupport

Tillbaka

Logga in

Aktivera tjänster

Sappa expanderar genom förvärv

2018-10-04

Nu står det klart att Göteborgsbaserade telekombolaget Sappa förvärvar Tuna Kabel-TV's 3 000 kunder i Karlskoga och Degerfors.

"Som en del i vår strategi för fortsatt tillväxt ser vi detta som en viktig affär med stor utvecklingspotential", berättar Hasse Svensson, VD för Sappa.

Sappa stärker nu sin närvaro i östra Värmland med cirka 3000 nya kabel -TV-hushåll. Expansionen sker genom förvärvet av samtliga av Tuna Kabel-TVs kunder som är uppkopplade via Karlskoga Energi och Degerfors Energis fibernät, inklusive Degerforsbyggen.

I och med förvärvet kommer både flerfamiljshus och villakunder att få tillgång till Sappas utbud. Samtidigt kommer anslutna kunder att erbjudas möjlighet att komplettera sin TV-tjänst med Sappas Bredband.

"Vi ser stora möjligheter i området och väljer att utmana med det som har betydelse – kundupplevelsen. Det är dags att låta fler kunder uppleva Sveriges kanske mest kundvänliga företag", säger Hasse Svensson.

Sappa har ett stort fokus på att ge kunderna en upplevelse och service utöver det vanliga. Ett kundlojalitetscenter finns på plats alla veckans dagar, året om, 8.00-22.00 för att svara på frågor, ta emot beställningar och åtgärda eventuella problem.

"Det känns tryggt att lämna över kunderna till Sappa då vi haft ett bra samarbete sedan 2010", säger Jan Zackrisson ägare av Tuna kabel-TV.

-

Sappa erbjuder bredband och telefoni, digital-tv, analog-tv via koaxkabel samt IPTV via fiber till villor och flerfamiljshus och har cirka 400 000 hushåll som kunder i Sverige. Koncernen har under de senaste fem åren uppvisat god tillväxt och omsatte 2017 drygt 310 Mkr med god lönsamhet.

© 2024 AB Sappa | org no. 556453-6281