Bredband

TV & Play

Om Sappa

Kundsupport

Tillbaka

Logga in

Aktivera tjänster

Sappa lanserar boendeapp för fastighetsägare och bostadsrättsföreningar

2023-03-07

Nu ger vi våra fastighetsägare och bostadsrättskunder möjlighet att välja till Sappas boendeapp. Direkt från sin bredbandsleverantör får de tillgång till flera smidiga tjänster i en och samma app — tvättstugebokning, grannchatt, felanmälningar med mera.

Sappa inkluderar nu en boendeapp till alla kunder med gruppavtal på TV och bredband. Genom ett samarbete med vännerna på Vixinity kan vi nu erbjuda våra kunder ytterligare möjligheter över bredbandet. I Sappas boendeapp kan fastighetsägare och bostadsrättsföreningar exempelvis ge sina boende ett smidigt verktyg för att boka tvättstugan, chatta med grannarna, felanmäla till fastighetsskötaren, läsa uppladdade dokument, och plugga in fler tjänster de behöver till just sin fastighet.

— Sappa har idag en stark tillväxt hos fastighetsägare i hela landet och boendeappen har varit ett efterfrågat tillägg. När vi nu lanserar ännu fler tjänster riktade till olika typer av fastighetsägare, får vi en produktportfölj som ytterligare ökar vår kundnöjdhet men också stärker vår konkurrenskraft, säger Anders Steen, VD på Sappa.

Sappa fortsätter utöka sin räckvidd och sitt utbud allt eftersom kunderna efterfrågar fler tjänster från sin telekomleverantör. Förutom Bredband, TV och telefoni erbjuder idag vi också digitala omsorgstjänster, trygg surf, playtjänster, fastighetstjänster och sist in i familjen av tjänster nu även en boendeapp.

— Vi är väldigt glada över att Sappa väljer Vixinity som partner och ser fram emot att tillsammans med Sappa utforma deras boendeapp som byggs på Vixinitys plattform. Vixinity är idag den enda plattformen på marknaden som sömlöst integrerar och levererar helhetslösningar för fastighetsägare och förvaltare. Alla våra lösningar går att anpassa efter önskemål så som komplett passagesystem både traditionellt och mobil-access, innovativ porttlefoni, nästa generations felanmälan, bokningssystem, digitala skyltar samt upplevelserika digitala skärmar som ett par exempel, berättar Adnan Khan, VD på Vixinity.

© 2024 AB Sappa | org no. 556453-6281